Koodi on nyt purettu: Tätä mies sanoillaan todella tarkoittaa!

Tuntuuko joskus tuntuu siltä, että miesten ja naisten välinen kielimuuri on niin korkea, etteivät he yksinkertaisesti ymmärrä toistensa sanojen piilomerkityksiä tai kätkettyjä aikomuksia? Lue, mitä miesten yleisesti käyttämät fraasit todella tarkoittavat.

Eivät vain naiset osaa kätkeä sanojensa väliin piilomerkityksiä – myös miehet taitavat tämän tempun. Miesten tunnetuimmat fraasit kätkevät itseensä enemmän kuin arvaatkaan; lue, millaista koodikieltä miehet usein käyttävät.

Mitä miehen käyttämät fraasit todella tarkoittavat?

1. En etsi tällä hetkellä vakavaa parisuhdetta.

Toisin sanoen: Etsin vain yhdenyönjuttuja. Jos mies sanoo näin naiselle suoraan ja silti vaikuttaa olevan tästä viehkoutunut ja haluaa tavata häntä, mies myös automaattisesti olettaa että nainenkin hakee sänkyseuraa.

2. Vaimoni ja minä olemme periaatteessa eronneet.

Mies ei ole onnellinen avioliitossaan, mutta ei ole aikeissakaan jättää vaimoaan, ellei kohdalle osu uusi, kiinnostava nainen, joka ottaa miehestä itselleen heti kumppanin. Tai sitten mies etsii vain sutinaa, eikä ole siltikään aikeissa erota.

3. Olet todella hyvä ystävä.

Kukaan mies ei halua pysyä "vain ystävinä", jos hän on kiinnostunut tai viehättynyt naisesta. Jos hän alkaa puhua teistä ystävinä ennen kuin olet evääsi edes ehtinyt hetkauttaa, hän ei ole yksinkertaisesti kiinnostunut sinusta romanttisessa mielessä.

4. Talouden tilanne on tällä hetkellä kauhistuttava.

Totta kenties, mutta taloustilanteen syyttäminen tai esille ottaminen heti ensitöikseen on keino vinkata, että mies on joko a) työtön b) hän ei ole kiinnostunut etsimään töitä c) hänen rahankäyttönsä on kaameaa tai holtitonta.

5. Olen neitsyt omasta valinnastani.

Jos aikuinen mies kertoo olevansa neitsyt omasta tahdostaan, todellisuudessa hän on mies, joka pelkää sosiaalisia tilanteita ja kanssakäymistä toisten ihmisten (ja naisten) kanssa, eikä hänellä ole koskaan ollut tyttöystävää.

6. Olen noin 175 senttimetriä pitkä.

Jos mies tuo tällaisen seikan esille, hän on todellisuudessa alle 170 senttimetriä pitkä – kengät jalassa. Miehillä on paha tapa lisätä pari "huomaamatonta lisäsenttiä" omaan pituuteensa. Tämä pätenee myös siihen, mitä miesten housuista löytyy.

7. Rakastan sinua.

Jos mies sanoo näin yrittäessään päästä vällyjen väliin (tai on jo siellä kanssasi), tämä lause ei tarkoita mitään. Mutta jos vaatteet ovat päällä, tämä lause tarkoittaa sitä, että hän todella rakastaa sinua.

8. Olen pahoillani.

Joko mies on todella pahoillaan tai sitten hän ei vain halua riidellä enää. Oli miten oli, anteeksipyyntö kannattaa hyväksyä ja jättää kiista sikseen. Mies lähtee helposti lätkimään, jos suunsoitto jatkuu.

9. Tarvitsen tilaa.

Suomennettuna: mies kokee sinun tukahduttavan hänet. Tässä tilanteessa mies toivoo, että höllentäisit otettasi ja antaisit hänen viettää omaa aikaa. Käytä tilaisuus itsekin hyväksesi ja pidä hauskaa ilman häntä.

10. Voimmeko silti pysyä ystävinä?

Suoraan sanottuna: Voimmeko yhä harrastaa joskus seksiä?

Lue myös:
AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja