Mainos

Konjakkipomo ehdolla Stora Enson hallitukseen

Stora Enson yhtiökokous käsittelee nimityskomitean esitystä Helsingissä maaliskuussa.

Konjakeistaan tunnetun ranskalaisen Rémy Cointreau -yhtiön hallituksen puheenjohtaja Dominique Hériard Dubreuil on ehdolla metsäyhtiö Stora Enson hallitukseen. Stora Enson yhtiökokous käsittelee nimityskomitean esitystä Helsingissä 21. maaliskuuta.

Vuonna 1946 syntynyt Dubreuil on aiemmin toiminut muun muassa johtotehtävissä Remy Cointreaussa sekä pr-konsulttina. Hän on tällä hetkellä myös muun muassa Ranskan viinien ja väkevien alkoholijuomien viejien keskusliiton jäsen. Dubreuililla on alempi tutkinto oikeustieteessä ja pr-alan ylempi tutkinto.

Stora Enson mukaan Dubreuililla on laaja kokemus kansainvälisten yritysten johdosta ja globaalien brändien rakentamisesta sekä hallitustyöskentelystä.

Nimityksen toteutuessa Dubreuil korvaa Harald Einsmannin, joka on ollut hallituksessa vuodesta 1998.

Stora Enson hallituksen jäsenille maksetaan 60 000 euron vuosipalkkio. Puheenjohtaja saa vuodessa 135 000 euron korvauksen ja varapuheenjohtaja 85 000 euron palkkion.

Rémy Cointreau valmistaa konjakkien ohella liköörejä, samppanjaa ja väkeviä viinoja. Yhtiö on tunnettu muun muassa tuotemerkeistään Rémy Martin, Cointreau, Passoa, Bols, Metaxa ja Piper-Heidsieck.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.