Mainos

Kolmivuotiaan yksin jättänyttä äitiä epäillään rikoksesta

Pikkutytön viikonloppuna yksin jättänyttä äitiä epäillään rikoksesta.

Kolmivuotiaan pikkutytön viikonloppuna yksin jättänyttä äitiä epäillään rikoksesta. Tutkinnanjohtaja Ari Salonen Helsingin poliisista kertoo, että naista epäillään heitteillepanosta.

Äiti oli jättänyt lapsensa nukkumaan Helsingin Malmilla lauantain vastaisena yönä, kun hän oli lähtenyt ravintolaan. 3-vuotias pikkutyttö oli kuitenkin herännyt, pukenut vaatteet päälle ja lähtenyt ulos yöllä kello kahden aikoihin asunnosta etsimään äitiään.

Ulkona tyttö oli kohdannut 700-800 metrin päässä kodistaan Kaupparaitilla parikymppisen miehen, jolta hän oli pyytänyt apua äitinsä löytämisessä. Nuorukainen oli saattanut tytön poliisiasemalle. Poliisi oli ottanut yhteyttä sosiaaliviranomaisiin, jotka ottivat tytön huomaansa.

Palattuaan ravintolasta yöllä kello neljän aikoihin tytön äiti oli soittanut hätäkeskukseen kertoakseen, että lapsi oli kadonnut kotoa.

- Onni onnettomuudessa oli, että tyttö kohtasi tuolla ulkona oikeanlaisen ihmisen, jolla ei ollut muuta mielessä. Ensisijaiset toimenpiteet ovat tietysti sosiaalipuolella. Rangaistuspuoli on tällaisissa tapauksissa toissijaista, Salonen summasi.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Uutislehti 100.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.