Kolmen lapsen vanhemmat adoptoivat viisipäisen sisarusjoukon – taustalla haikea syy: ”Se tuntui kauhealta”

Yhdysvaltalaispariskunta halusi suurperheen ja adoptoi viisi lasta, kertoo CBS News.

Yhdysvaltalaisilla Andi ja Thomas Bonurallaon kolme biologista lastaa ja viisi adoptiolasta. Adoptoidut lapset ovat sisaruksia, jotka olivat ennen Bonuroille muuttamistaan asuneet eri sijaisperheissä. 

Halusivat suuren perheen

Andin ja Thomasin vanhimmalla pojalla Joeylla oli syntyessään kaksoisveli, mutta tämä kuoli viiden kuukauden ikäisenä 11 vuotta sitten.

– Kun menetimme Elin, meille sanottiin, että emme voisi saada enempää lapsia ja se tuntui kauhealta. Niinpä aloimme miettiä adoptiota, mutta saimmekin kaksi tytärtä. Se oli täysi yllätys.

Sadien ja Daphnen synnyttyä lääkärit sanoivat Andille, ettei hänen kannattaisi hankkia enää enempää omia lapsia. Koska Andi ja hänen miehensä halusivat suuren perheen, he ryhtyivät sijaisvanhemmiksi. Aluksi heidän luonaan oli kaksi pientä vauvaa, jotka myöhemmin annettiin takaisin biologisille vanhemmilleen. 

Päätyivät adoptoimaan koko joukon

Viisipäisestä sisaruskatraasta Andin ja Thomasin luo muutti ensin nyt 2-vuotias Bryson. Hänet oli tuotu heti sen jälkeen, kun hän oli päässyt pois sairaalan vastasyntyneiden osastolta. 

Andi ja Thomas saivat kuulla, että Brysonilla oli neljä sisarusta. He tapasivat nämä ennen kuin lapset sijoitettiin eri sijaisperheisiin. Andi kysyi, voisivatko he adoptoida muitakin perheen lapsia. Hänen pyyntöönsä suostuttiin, ja ajan myötä Andi ja Thomas päätyivät adoptoimaan myös muut neljä sisarusta. 

Tämän vuoden toukokuussa, kahden vuoden jälkeen, adoptioprosessi saatiin päätökseen. Andi oli pelännyt, että prosessi olisi viivästynyt lakiteknisistä syistä koronaviruksen takia, mutta hänen yllätyksekseen heille myönnettiin adoptio Zoom-palvelun kautta järjestetyssä kuulemisessa.

Andin ja Thomasin perheeseen kuuluvat nyt Joeyn, Daphnen ja Sadien ohella 8-vuotiaat kaksoset Thomasja Carter, 6-vuotias David, 4-vuotias Gabrielle ja 2-vuotias Bryson.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Andi kuvailee adoptointiprosessia tunteellisesti haastavaksi. Toisaalta hän iloitsee valtavasti saadessaan tarjota lapsille onnellisen ja turvallisen kodin.

Nauttivat perhe-elämästä

Ihan yksin Andi ei kahdeksan lapsen joukkiosta huolehdi. Bonurat ovat saaneet tukea muun muassa toisilta sijaisäideiltä. 

– Ihan suoraan sanottuna minussa ei ole mitään ihmeellistä. Toiset äidit ovat rohkaisseet minua todella paljon.

Bonuroiden perhe-elämä vaikuttaa onnelliselta. Andista tuntuu, että lapset ovat olleet heidän luonaan aina.

– He rakastavat ja tukevat toisiaan ja pitävät toisistaan huolta. He ovat ylpeitä siitä, että saavat olla siskoja ja veljiä.

Lähde: Cbsnews.com

Lue myös:

    Uusimmat