Stephanie synnytti korona-aikaan ja pitää poikkeusoloja nyt "siunauksena": "Olimme vain me ja pieni vauvamme, se oli täydellistä"

Onko vauvasi koskaan nukahtanut syliisi? Tämä lista on sinulle! 1:12
Onko vauvasi koskaan nukahtanut syliisi? Jos olet joskus yrittänyt luikerrella karkuun nukkuvan lapsesi alta, näitä asioita olet taatusti pähkäillyt...

Stephanie synnytti koronapandemian aikana eikä voinut ottaa sairaalaan tai kotiinsa vastaan vieraita. Nyt nainen kertoo, miksi pitää tilannetta siunauksena.

Stephanie Lancaster synnytti kesken koronaviruspandemian. Yllättäen nainen piti erikoistilanteen tuomia muutoksia hyvänä asiana ja selitti näkemystään Knoxville moms -sivustolla.

"Kahden ensimmäisen synnytyksen aikaan vieraita ramppasi sisään ja ulos..."

Stephanie myöntää, että muutokset sairaalan säännöissä esimerkiksi sen suhteen, ettei vieraita sallita, eivät kuuluneet hänen synnytyssuunnitelmiinsa. Stephaniella oli entuudestaan kaksi lasta, jotka hän luonnollisesti oli saattanut maailmaan aivan erilaisissa olosuhteissa.

– Kahden ensimmäisen synnytyksen aikaan vieraita ramppasi sisään ja ulos samalla, kun synnytykseni oli käynnissä, ja vieraita tuli vielä lisää synnytyksen jälkeen. Ei ollut hengityssuojaimia. Ei pelottavia ohjeita. Se oli juhlaa, johon kaikki oli kutsuttu, Stephanie kuvaa.

– Nyt paikalla olimme vain mieheni ja minä. Huone oli hiljainen. Ei vierailijakaaosta. Vain minä ja mieheni juttelimme. Vain me kaksi, ensimmäistä kertaa kuuteen ja puoleen vuoteen.

Pitää synnyttämistä pandemiaoloissa siunauksena

Kiireistä perhe-elämää viettänyt Stephanie havaitsikin nauttivansa tilanteesta.

– Aion nyt vain sanoa sen: pandemian aikana synnyttäminen oli siunaus valepuvussa, Stephanie sanoo.

Hän sai pitää vauvaa rinnallaan ja imettää tätä ilman, että vieraat ilmestyvät paikalle keskeyttämään kaiken.

– Olimme vain me ja pieni vauvamme. Se oli täydellistä, Stephanie sanoo.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Nauti tästä tauosta elämässäsi"

Vieraat loistivat koronakaranteenien vuoksi edelleen poissaoloaan perheen palattua kotiin.

– Vieraita varten ei tarvinnut paniikkisiivota. Ei ollut aikataulua ja odotukset olivat matalat. Tyttäremme ovat saaneet tutustua pikkuveljeensä koko päivän ajan joka päivä, Stephanie kuvailee

Stephanien mukaan on ihanaa, ettei aikataulua ole: hän saa nukkua, imettää ja tutustua vauvan omassa tahdissaan. Kukaan ei vaadi poistumaan kotona. Stephanie haluaisikin rohkaista kaikkia raskaana olevia, joita korona--aika pelottaa.

– Hengitä syvään. Vaikka et varmaankaan kuvitellut synnytystäsi tällaiseksi, löydä tästä sotkusta siunaus. Nauti tästä tauosta elämässäsi, hali vastasyntynyttäsi ja nauti okaisesta pikkuvauvavaiheen minuutista. Aivan liian pian tuo pikkuinen vauva ei ole enää pikkuinen.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Emme malta odottaa sitä, että saamme jakaa uuden lapsemme perheen ja ystävien kanssa"

Stephanie kertoi Good Morning Americalle, että erikoistilanteen vuoksi hän on ollut läsnä lapselleen eri tavalla kuin ennen.

– Sain oikeasti imeä itseeni jokaisen hetken miettimättä sitä, kuka on tulossa, koska he tulevat, milloin he lähtevät, nainen kuvasi haastattelussa.

– Emme malta odottaa sitä, että saamme jakaa uuden lapsemme perheen ja ystävien kanssa, mutta juuri nyt on ollut todella ihanaa, ettei meillä ole mitään paikkaa (kodin lisäksi), missä pitäisi kohta olla, ei ole mitään paikkaa, mihin pitäisi mennä eikä aikataulujakaan ole.


Lue myös:

    Uusimmat