Mainos

Kolme menehtyi palossa Iisalmessa

Kolme miestä menehtyi savumyrkytykseen ja yksi loukkaantui perjantai-iltana tulipalossa Iisalmessa. Kaksikerroksisen puutalon yhden huoneiston keittiö syttyi tuleen ilmeisesti sähkölieden kohdalta kello 23.
Ihmiset olivat todennäköisesti nukkumassa, kun palo sai alkunsa. Palokunnan saapuessa paikalle yksi vielä elossa oleva oli ollut konttaamassa ulko-ovelle. Palokunta ehti juuri ajoissa avaamaan oven ja pelastamaan hänet. Muut kolme henkilöä olivat jo menehtyneet savumyrkytykseen.

Palossa vaurioitunut puutalo on rakennettu 1930-luvulla ja se sijaitsee Iisalmen keskustassa Kankaankatu 1:ssä. Iisalmen palokunta sai palon rajattua ja sammutettua niin, ettei se päässyt uhkaamaan lähistön puutaloja. Palomiesten lakko ei vaikuttanut pelastus- ja sammutustöihin.

Palossa menehtyneet olivat syntyneet vuosina 1958,1960 ja 1962. Kuolleista yksi oli huoneistossa, josta palo syttyi, ja kaksi naapurihuoneistossa.
Tuli ei ehtinyt levitä palohuoneistosta muihin huoneistoihin. Yläkerran huoneistoille aiheutui kuitenkin savuvahinkoja. Talossa oli kaksi huoneistoa alakerrassa ja kolme yläkerrassa.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.