Kolme McDonald'sin tyttöä tekivät nuoreen Cristiano Ronaldoon lähtemättömän vaikutuksen – supertähti haluaa löytää heidät: "Arvostin sitä niin paljon"

Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi harvinaisessa yhteishaastattelussa – ikävöikö kaksikko toisiaan? 6:16
Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi harvinaisessa yhteishaastattelussa.

Cristiano Ronaldo kertoo tuoreessa Cristiano Ronaldo Piers Morganin haastattelussa -dokumentissa kolmesta McDonald'sin tytöstä, jotka tekivät portugalillaisjalkapalloilijaan lähtemättömän vaikutuksen, kun hän oli lapsi, jolla ei ollut juuri rahaa.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Madeiralla kasvaneella Ronaldolla oli tapana pyytää McDonald'sista hampurilaisia nälkäänsä, ja Edna-nimisellä työntekijällä oli aika ajoin tarjota niitä. 

– Olimme nälkäisiä. McDonald's oli stadionin vieressä, koputimme siellä takaoveen ja kysyimme, olisiko heillä hampurilaisia. Edna ja kaksi muuta tyttöä olivat aina siellä. Uskomatonta, Ronaldo sanoo dokumentissa. 

Kyseinen McDonald's on Ronaldon mukaan sittemmin suljettu. Portugalilaistähti on yrittänyt löytää kolmikkoa, mutta ei ole onnistunut.

– Jos tämä haastattelu auttaa löytämään nuo tytöt, olisin niin onnellinen.

– Haluaisin kutsua heidät Torinoon tai Lissaboniin kotiini lounaalle kanssani. Haluaisin antaa heille jotakin takaisin, koska arvostin sitä niin paljon. En koskaan unohda sitä, nykyisin Juventuksessa pelaava Ronaldo kertoo tunteikkaana.

Cristiano Ronaldo Piers Morganin haastattelussa -dokumentti saa ensiesityksensä tänään keskiviikkona klo 18.40 C More Sport 1 -kanavalla. C More -suoratoistopalvelussa se on katsottavissa torstaista alkaen. Dokumentti näytetään myös pikauusintana lauantaina MTV3-kanavalla ja ensi tiistaina Subilla.

Lue myös:

    Uusimmat