Cristiano Ronaldon äiti patistaa poikaansa mehevään peliliikkeeseen – "Ennen kuin kuolen"

1:21
Cristiano Ronaldo maalasi Manchester Unitedin kauden ensimmäisessä Mestarien liiga -ottelussa – katso video.

Jalkapallon supertähden Cristiano Ronaldon äiti Dolores Aveiro patistaa poikaansa palaamaan vielä portugalilaisseura Sportingiin.

Cristiano Ronaldo siirtyi Sportingiin 12-vuotiaana ja herätti sittemmin huippuotteillaan kiinnostusta suurseuroissa. Manchester Unitediin portugalilaishyökkääjä vaihtoi 18-vuotiaana ja pelasi seurassa ensin vuodet 2003–2009. Real Madridissa ja Juventuksessa sen jälkeen pelattuaan Ronaldo, 36, palasi Unitedin paitaan täksi kaudeksi.

Paluu Portugaliin ja Sportingiin uran loppuvuosiksi sulkisi Ronaldon äidin Dolores Aveiron, 66, mielestä ympyrän vielä kauniimmalla tavalla. Liike olisi romanttisen elokuvamainen, jos sitä oli paluu Unitediinkin.

– Ronaldon täytyy tulla takaisin tänne. Jos se olisi minusta kiinni, hän olisi jo täällä, Sportingin suurena fanina tunnettu Aveiro sanoi ADN de Leao -podcastissa.

Aveiro kertoi Ronaldonkin pitävän Sportingin pelien katsomisesta.

– Olen jo sanonut hänelle: "Poika, ennen kuin kuolen haluan nähdä sinun palaavan Sportingiin."

Viidesti maailman parhaana pelaajana palkittu Ronaldo on Aveiron mukaan vastannut toiveisiin ympäripyöreällä "katsotaan"-tokaisulla.

Unelmana pojan ja pojanpojan näkeminen yhdessä Sportingissa 

Jalkapalloa pelaa myös Ronaldon 11-vuotias poika Cristiano Ronaldo junior, joka kuuluu Manchester Unitedin akatemiaan. Aveiro väittää juniorin olevan jopa parempi kuin isä-Ronaldo oli samanikäisenä.

– Heidän näkeminen yhdessä Sportingissa olisi unelmani, Aveiro sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja