Raiskaussyytökset piinasivat Cristiano Ronaldoa – episodi kotona oman lapsen edessä veti vakavaksi

Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi harvinaisessa yhteishaastattelussa – ikävöikö kaksikko toisiaan? 6:16
Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi harvinaisessa yhteishaastattelussa.

Cristiano Ronaldo eli viime vuonna raskaita aikoja, kun uutisvirtaan tulvi juttuja raiskausepäilyistä. Yhdysvaltalaisnainen syytti Ronaldoa raiskauksesta, joka oli hänen mukaansa tapahtunut Las Vegasissa vuonna 2009.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Ronaldoa syyttänyt nainen luopui tänä vuonna vapaaehtoisesti kanteestaan Nevadan osavaltion oikeudessa, ja tapauksen poliisitutkinta lopetettiin. Viime vuonna uutisoidut syytökset vetivät Ronaldon kuitenkin maihin.

– En tule unohtamaan sitä. 2018 oli luultavasti elämäni vaikein vuosi jalkapallon ulkopuolella, Ronaldo kertoo tuoreessa Cristiano Ronaldo Piers Morganin haastattelussa -dokumentissa.

Jalkapallotähti nostaa esiin episodin kotoaan, kun hän oli katsomassa tyttöystävänsä kanssa televisiota.

– Painoin kaukosäädintä nähdäkseni uutiset. Siellä puhuttiin, että Cristiano Ronaldo sitä ja tätä. Kuulin lasten tulevan alas portaita ja vaihdoin kanavan, koska olin häpeissäni.

– Vaihdoin kanavaa Cristiano juniorin takia, koska en halunnut nähdä, että he puhuvat pahaa hänen isästään todella pahassa tapauksessa. Tämä saa oloni niin huonoksi.

Keskiviikkona ensiesityksensä saanut Cristiano Ronaldo Piers Morganin haastattelussa -dokumentti on katsottavissa C More -suoratoistopalvelussa. Dokumentti näytetään myös pikauusintana lauantaina MTV3-kanavalla ja ensi tiistaina Subilla.

Lue myös:

    Uusimmat