Nuorelle ja nälkäiselle Cristiano Ronaldolle hampurilaisia tarjonnut nainen ilmoitti itsestään: "Hän oli heistä ujoin"

Cristiano Ronaldo kertoi koskettavan tarinan nuoruudestaan, missä kolme naista tarjosi nuorelle ja nälkäiselle Ronaldolle hampurilaisia tämän asuessa Lissabonissa. Nyt yksi naisista on tullut esiin ja ottanut Ronaldon illalliskutsun avosylin vastaan.

Paula Leca kertoo Renascencalle tarinan pojista, jotka ilmaantuivat McDonaldsin luukulle ilmaisten hampurilaisten toivossa.

– He kysyivät, että oliko hampurilaisia jäänyt yli ja pomomme antoi meille luvan antaa heille ne. Yksi pojista oli Ronaldo, joka oli ehkä heistä ujoin. Tämä tapahtui lähes joka ilta, Leca kertoo.

– Nauran sille edelleen. Olin kertonut siitä pojalleni, joka luuli, että se oli vitsi, sillä hän ei voisi kuvitella äitiään antamassa hampurilaista Ronaldolle. Mieheni tiesi siitä, sillä hän tuli joskus hakemaan minut töistä ja hän näki Ronaldon, Leca jatkaa.

Ronaldo oli kertomuksessaan sanonut, että pyytää naisia illalliselle, mikäli he löytyvät.

– Se on hauskaa, että Ronaldo muistelee noin vanhaa asiaa. Se osoittaa hänen nöyryyden. Ainakin nyt ihmiset tietävät, että se on totta. Jos hän kutsuisi minut illalliselle, menisin varmasti. Sanoisin hänelle ensimmäisenä kiitos ja voisimme illallisen aikana muistella niitä aikoja, Leca päättää.

Lue myös:

    Uusimmat