Cristiano Ronaldo pukeutui uutenavuotena tunnistamattomaksi, mutta kuuli ällistyttävät sanat – "Se oli yksi elämäni parhaista illoista"

Cristiano Ronaldo pukeutui uudenvuodenaattona vuonna 2009 hmisiltä piiloon ja pitää tuota iltaa yhtenä elämänsä parhaista, vaikka yksi mies hänet tunnistikin.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Ronaldo oli kyseisenä uudenvuodenaattona Madridissa liikkeellä ystävänsä Ricardo Regufen kanssa. 

– Meidän täytyy mennä diskoon, oli uusi vuosi emmekä voisi olla vain kotona, Ronaldo kertoo tuoreessa Cristiano Ronaldo Piers Morganin haastattelussa -dokumentissa.

Ronaldo tunnistetaan kaikkialla, mutta hän halusi viettää iltaa vapaasti ja piiloutui peruukin, viiksien, aurinkolasien sekä nahkatakin avulla. Myös Regufe laittoi rokahtavaa rekvisiittaa ylleen, ja kaksikko päätyi yökerhoon Madridin keskustassa.

– Hotellin kattokerroksessa oli disko. Kaikki katsoivat, että keitä nuo jätkät ovat, he näyttävät rocktähdiltä, Ronaldo kuvailee.

Ronaldo sopi Regufen kanssa, että he puhuisivat vain englantia, jottei kukaan tunnistaisi heitä äänestä. Toisin kuitenkin kävi.

– Baariin mennessä kysyin Rickyltä portugaliksi, mitä hän haluaa juoda. Se oli ainoa kerta, kun puhuimme portugalia. Yksi jätkä takanani kuiskasi: "Cristiano, tiedän, että se olit sinä." Olin, että ei, tämä ei ole mahdollista.

Ronaldo sanoo ärtyneensä.

– Se jätkä kertoi illan aikana diskossa kaikille, että "tuo jätkä on Cristiano".

Portugalilaistähti selvisi kuitenkin suuremmassa mittakaavassa säikähdyksellä.

– Olen pitkä jätkä, joten tuntui, että kaikki diskossa katsoivat minua, mutta kukaan ei tiennyt, että se olin minä. Olimme siellä kaksi–kolme tuntia ja se oli yksi elämäni parhaista illoista. Tunsin oloni vapaaksi.

Nykyisin Juventuksessa Italiassa pelaava Ronaldo edusti Real Madridia vuosina 2009–2018.

Keskiviikkona ensiesityksensä saanut Cristiano Ronaldo Piers Morganin haastattelussa -dokumentti on katsottavissa C More -suoratoistopalvelussa. Dokumentti näytetään myös pikauusintana lauantaina MTV3-kanavalla ja ensi tiistaina Subilla.

Lue myös:

    Uusimmat