Mainos

Kolmasosa miehistä haluaisi pettää – Näitä asioita kumppanisi salaa sinulta

Kun sielunkumppani on löytynyt, elämä on ihanaa: jaatte kaiken, ja tunnette toisenne läpikotaisin – vai? Tutkimuksen mukaan mies salaa naiseltaan paljonkin asioita

Women's Health -lehti yhdisti voimansa Men's Health -lehden kanssa tehdäkseen tutkimuksen miesten ja naisten salaisuuksista parisuhteessa. Tutkimukseen osallistui 2000 henkilöä.

Tulokset paljastivat muun muassa, että 77 prosenttia miehistä on sitä mieltä, että ihmissuhteessa saa pitää salaisuuksia. Mitä miehet sitten salailevat? Lue tutkimustulokset!

Ne, jotka ajattelevat toisia naisia, käsi ylös

Oletko koskaan lukenut hänen tekstiviestejään mustasukkaisuusaallon vuoksi? Et ole yksin: 41 prosenttia miehistä tunnusti tutkineensa kumppaninsa sähköpostia tai puhelinta.

Urkkiminen saattaa johtua luottamuspulasta, johon voi olla aihettakin: tutkimuksen mukaan 23 prosenttia miehistä on pettänyt nykyistä kumppaniaan. 31 prosenttia sen sijaan haluaisi pettää, jos siitä ei jäisi kiinni.

Myös 31 prosenttia miehistä mainitsi pettämisen syyksi tylsyyden makuuhuoneessa. 24 prosenttia petti, koska ei kokenut oman kumppanin enää himoitsevan itseään.

45 prosenttia miehistä ajatteli muita naisia seksin aikana. Fantasioiminen on kuitenkin yleistä ja tavanomainen kiihottuminen muoto, joten tästä ei kannata olla huolissaan – saathan sinäkin ajatella Johnny Deppiä poreammeessa, jos haluat!

47 prosenttia miehistä masturboi viikoittain, 17 prosenttia päivittäin. 55 prosenttia miehistä katsoi aikuisviihdettä joka viikko – ainakin.

Naiset eivät ole ainoita teeskentelijöitä: 17 prosenttia tutkimukseen osallistuneista miehistä oli teeskennellyt orgasmin.

MTV3/Helmi

Lähde: Womenshealthmag.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.