Mainos

Kolmaskin kuokkavieras osallistui Obaman juhlapäivällisille

Presidentti Barack Obaman marraskuussa järjestämillä juhlapäivällisillä on ollut myös kolmas kuokkavieras, kertoo Yhdysvaltain salainen palvelu.

Jo aiemmin on tullut ilmi, että Valkoisessa talossa Intian pääministerin kunniaksi pidetyillä päivällisillä oli kaksi kutsumatonta vierasta. Nyt ilmitulleiden tietojen mukaan turvatoimet pettivät myös kolmannen henkilön kohdalla.

Kyseinen kuokkavieras pääsi livahtamaan Valkoiseen taloon intialaisen delegaation mukana, jonka seuraan hän oli liittynyt seurueen hotellissa Washingtonissa. Salaisen palvelun mukaan ei ole kuitenkaan todisteita siitä, että kyseinen kuokkavieras olisi ollut suoraan tekemissä presidentin tai tämän vaimon Michelle Obaman kanssa.

Nimettömänä pysyttelevän viranomaislähde kertoi uutistoimisto Reutersille, että kuokkavieras on yhdysvaltalainen mies. Lähteen mukaan miehellä ei ollut istumapaikkaa päivällisillä eikä hän lähestynyt muita vieraita. Hän poistui juhlista aikaisin.

Salaisen palvelun puutteelliset turvatoimet herättivät kohua jo aiemmin, kun kävi ilmi, että Virginiasta kotoisin olevat Tareq ja Michaele Salahi olivat päässeet juhlapäivällisille ilman kutsua. Pariskunta oli myös onnistunut kättelemään presidentti Obamaa.

(MTV3 - Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.