Gareth Bale kieltäytyi itse pelaamasta – näin Zinedine Zidane vastaa tähtipelaajan agentin syytöksiin

La ligan ja koko mailman jättiseuroihin kuuluva Real Madrid haluaa päästä eroon Gareth Balesta. Bale ei pelannut joukkueensa kanssa edellisessä ystävyysottelussa. Nyt syy tähän on paljastunut.

Bale ei ollut Real Madridin kokoonpanossa, kun seura kohtasi harjoitusottelussa saksalaisen Bayern Münchenin. 

Ottelun jälkeen Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidane totesi toivovansa Balen jättävän seuran nopeasti. Pian tämä jälkeen Balen agentti Jonathan Barret haukkui Zidanen häpeälliseksi ja syytti tätä epäkunnioituksesta.

Zidanen mukaan Bale kieltäytyi itse pelaamasta.

– Ensiksi, en ole ollut epäkunnioittava ketään kohtaan, vähiten pelaajiani kohtaan. Toiseksi, sanoin, että seura yrittää myydä hänet. Kolmanneksi, mielestäni on tärkeää kertoa, että Gareth ei itse halunnut pelata sen takia, koska neuvottelemme hänen lähdöstään, Zidane kommentoi Daily Mailin ja Reutersin mukaan.

– Nyt aloitamme alusta. Hän harjoittelee kanssamme, mutta huominen on huomenna. Gareth on silti Real Madridin pelaaja, Zidane jatkoi.

Bale saapui Madridiin vuonna 2013 noin 100 miljoonan euron siirtosummalla. Bale on voittanut seuran riveissä neljä Mestarien liigan mestaruutta.

 

Lue myös:

    Uusimmat