Mainos

Kokoomusnuoret: Seksipalvelujen ostokielto pahentaisi ongelmia

Kokoomusnuoret vastustavat suunnitelmia kieltää seksipalvelujen ostaminen. Kokoomusnuorten mielestä kielloilla ei pureuduttaisi seksikaupan ongelmiin vaan pahimmassa tapauksessa vain kärjistettäisiin niitä.

Kokoomuslaiset perustelevat kantaansa sillä, että kiellolla seksikauppa vetäytyisi maan alle. Tämä nostaisi huomattavasti parittamisen osuutta ja ajaisi seksipalvelujen tarjoamisen entistä pahemmin rikollisliigojen haltuun. Näin ongelmat kärjistyisivät rahanpesun sekä huume- ja ihmiskaupan keskittyessä samoihin käsiin.

Kokoomusnuoret toteavat kannanotossaan poliisilla olevan samansuuntainen näkemys. Poliisin mukaan myöskään resurssit seksikauppaa koskevan lain valvomiseen eivät olisi riittävät. Kokoomusnuoret korostavat että lainsäädäntö, jonka toteutumista ei voida uskottavasti valvoa, rapauttaa koko järjestelmän uskottavuutta.

Naiskauppa, naisten alistaminen, lapsiprostituutio ja rikollisliigojen hallussa oleva toiminta tulisi järjestön mielestä estää laajalla rintamalla niin kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla. Parittamisesta, ihmiskaupasta ja lapsiin sekaantumisista olisi säädettävä nykyistä kovemmat rangaistukset, ja niiden valvontaa sekä tutkintaa tulisi tehostaa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.