Kokonaista kerrostaloa kaupataan Perniössä 0 euron lähtöhinnalla: "Kiinnostusta on ollut"

Nykyisin Saloon kuuluvassa Perniössä on myynnissä kokonainen kerrostalo, jonka lähtöhintana on 0 euroa Etuovi.com-myyntipalvelussa.

Taloa kaupitellaan suljetuilla tarjouksilla ja viimeinen tarjousten jättöpäivä on viikon päästä 29. heinäkuuta. Myyntiin kerrostalo laitettiin heinäkuun alussa.

– Aloitushintaa ei ole määritelty ja tarjoukset pyydetään suljettuina. Ne sitten omistajan edustaja käsittelee ja omistajalla on tietenkin oikeus hyväksyä ja hylätä tarjoukset, kertoo kohdetta myyvä TT-Välityksen kiinteistönvälittäjä Toni Tammi.

Talossa on 20 asuinhuoneistoa, jotka sijaitsevat kahdessa kerroksessa. Asuintilojen yhteispinta-ala on 1 114 neliömetriä. Talo sijaitsee omalla 4 619 neliömetrin tontilla.

Talo tyydyttävässä kunnossa

Tammi kertoo talon olevan asuinkäytössä ja sen olevan osa isompaa kokonaisuutta.

– Yksi kiinteistöosakeyhtiö omistaa monta vuokrataloa ja tässä myydään yksi pois.

Talo itsessään ei ole purkukuntoinen, muttei myöskään hyväkuntoinen.

– Sanoisin, että huoneistojen kuntohaarukka on huonosta hyvään ja talo itsessään tyydyttävässä kunnossa.

Tämän lisäksi talossa on saunaosasto sekä yleisiä varastotiloja. Pihalla on myös varastorakennus, jossa on huoneistokohtaiset varastotilat.

– Kiinnostusta on ollut, enkä epäile yhtään, etteikö tulisi tarjouksia.

Perniö sijaitsee Varsinais-Suomen maakunnassa ja talolta on matkaa Turkuun noin 85 kilometriä. Helsinkiin matkaa on noin 140 kilometriä.

Asuntojen hinnat ovat eriytyneet Suomessa jo vuosia. Tietyille kaupunkiseuduille on paljon tulijoita, mutta monet seudut kärsivät muuttotappiosta. Salosta väki väheni 2010-luvulla huomattavasti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja