Mainos

Koko persoonallisuus muuttui: Teinipoika laihdutti kahdessa vuodessa yli 150 kiloa

Teinipoika pudotti kahden ihmisen verran painoaan koulukuraattorinsa avustuksella. 

Koulukuraattori Earl Wallace katsoi päivästä toiseen, kun 15-vuotias teinipoika Christopher Charron kulki koulussa pää painuksissa isoihin vaatteisiin verhoutuneena. Nämä keinot eivät kuitenkaan auttaneet poikaa salaamaan painoaan, sillä siihen aikaan hän painoi vielä 250 kiloa.

– Kun katselin häntä, huomasin hänen häpeilevän painoaan. Ajattelin, että jos auttaisin häntä laihduttamaan, hän voisi saada itseluottamuksensa takaisin, Wallace kertoo.

Koulukuraattori oli oikeassa. Nyt kahta vuotta myöhemmin, 17-vuotias Charron painaa alle 100 kiloa ja suunnittelee sotilaskoulutukseen hakeutumista. Kuraattorin huomio muutti pojan elämän totaalisesti. 

Paino lähti nousuun perhetragedian jälkeen

Vielä kahta vuotta aiemmin Charron oli onneton, eikä tuntenut oloaan hyväksi. Pojalla ei ollut kavereita, vaan hän vietti aikaansa lähinnä omassa huoneessaan. Hän inhosi myös koulunkäyntiä, sillä hän ei halunnut ihmisten näkevän hänen kokoaan.

Asiaan puuttunut koulukuraattori kertoi pojalle suoraan, mitä tulisi tapahtumaan, jos hän ei muuttaisi syömis- ja liikuntatottumuksiaan. Hän tarjoutui myös auttamaan poikaa treenaamisessa. Charron ei taatusti osannut aavistaa, kuinka paljon koulukuraattori tulisi muuttamaan hänen elämäänsä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Olin aina halunnut laihtua, mutta minulta ei riittänyt motivaatiota siihen. Olin liian laiska, Charron kertoo.

Kaikki ei kuitenkaan ollut kiinni pelkästään motivaatiosta, sillä Charronin paino oli lähtenyt nousuun vuonna 2007 tapahtuneen perhetragedian seurauksena. Pojan isä puukotti tyttöystävänsä kuoliaaksi ja tämän jälkeen sekä omia lapsiaan että tyttöystävänsä tytärtä. Kaikki lapset selvisivät tapahtumasta hengissä.

Pojan äiti kertoo, että laihduttaminen sai pojassa aikaan muutoksen, joka ei näkynyt ainoastaan ulkomuodossa.

–  Oli uskomatonta nähdä, kuinka paljon laihtuminen muutti häntä. Jokaisen kilon mukana hän vuodatti pois masennusta, ahdistusta ja vihaa, äiti kertoo.

Ruokavalio ja liikuntatottumukset uuteen uskoon

Charronin uusi ruokavalio koostui pääasiassa vähärasvaisesta lihasta, kalasta ja kasviksista. Hänen piti myös karsia elämästään ylimääräinen stressi, joka saattoi vaikuttaa negatiivisesti painoon. Lisäksi hän harrasti sekä voimalajeja että aerobista liikuntaa kuusi kertaa viikossa.

Tulokset alkoivat näkyä välittömästi. Kahdessa viikossa hän laihtui kuusi kiloa, puolen vuoden sisällä 50 kiloa. Vain kahdessa vuodessa hän laihtui uskomattomat 150 kiloa koulukuraattorin tuen ja uskomattoman motivaation ansiosta.

Charron sai suorituksestaan kunniakirjan. Hän on eniten painoaan pudottanut henkilö 11 vuoden aikana 2,5 miljoonan Retro Fitness-kuntosalin jäsenen joukosta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Poika haluaa kiittää suorituksestaan henkilökohtaista valmentajaansa Wallacea, joka kannusti häntä jatkamaan vaikeuksista huolimatta. Lähipiiri on myös huomannut pojan uskomattoman muutoksen ja kehuvat hänen olevan nykyisin aivan eri ihminen.

– Olen iloinen, että hänellä on nyt mahdollisuus elää normaalia elämää. Olen ylpeä siitä, että hän laihdutti melkein kahden ihmisen verran. Hänen koko persoonallisuutensa muuttui. Hän ansaitsi sen, Wallace kertoo.

Kesäkuntoon? Testaa nämä treenivinkit:

0:48

Lähde: Today

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.