Mainos

Pojan huomautus sai ylipainoisen äidin laihduttamaan 78 kiloa: "Se oli kuin isku vasten kasvoja"

Ylipainosta kärsinyt äiti päätti muuttaa elämäntapojaan sen jälkeen, kun hänen oma poikansa kutsui häntä ”isoksi naiseksi” julkisella paikalla.

Poikansa huomautuksen jälkeen Crystal Blackwell päätti muuttaa elämäntapansa kertaheitolla terveellisempään suuntaan. Vuoden aikana 28-vuotias nainen pudotti painoaan huikeat 78 kiloa ja voi paremmin kuin koskaan aiemmin. 

– Lapset kertovat aina totuuden, sillä he eivät tiedä, kuinka valehdellaan. Se oli kuin isku vasten kasvoja. Ymmärsin, millä tavoin poikani näkee minut, äiti kertoo silmiä avaavasta hetkestä. 

Vuodessa isosta naisesta laiheliiniksi

Lapsuudesta saakka ylipainosta kärsinyt nainen joi päivittäin viisi tölkillistä kolaa eikä koskenut lainkaan hedelmiin tai vihanneksiin. Ylipaino aiheutti naiselle monenlaisia terveysongelmia, muun muassa uniapnea.

– Vatsani oli varmaan jalkapallon kokoinen. En lopettanut syömistä, vaikka tunsin itseni täydeksi. Kaikki on nyt muuttunut todella paljon.

Naisen ruokavalio ennen

Aamupala: Kola ja suklaapatukka
Lounas: Kaksi ruoka-annosta McDonald'sista ja iso kola
Välipala: Kolme kolatölkkiä ja suklaapatukka
Illallinen: Kaksi isoa annosta kananuggetteja ja perunakroketteja

Muutettuaan elämäntapojaan vakuutusyhtiö myönsi naiselle mahalaukun ohitusleikkauksen, ja nyt naista ei enää tunnista entiseksi. Hän laihtui leikkauksen ja ruokavalion muutoksen myötä huikeat 78 kiloa, ja hänen poikansa kutsuu nykyisin äitiään laiheliiniksi. 

– Elämäni muuttui poikani ansiosta, Blackwell kertoo.

Ennen 137-kiloinen äiti painaa nykyisin 59 kiloa ja on elämänsä kunnossa. Hän kertoo saavansa liikunnasta energiaa ja lenkkeilevänsä päivittäin.

– Kaikki on paremmin nyt; minun parisuhteeni ja seksielämäni. Olen parempi äiti, koska voin tehdä nyt, mitä minun täytyy.

Laihduttaminen oli ainoa vaihtoehto 

Sekä lähipiiri että lääkärit ovat ihmeissään tästä huimasta muutoksesta, joka tapahtui vain yhden vuoden aikana. Monet sukulaiset eivät enää tunnista naista kadulla, niin paljon hän on muuttunut. 

Myös Blackwell kertoo itse olevansa yllättynyt kokemastaan muutoksesta, mutta samalla hän toteaa, että muuta vaihtoehtoa ei ollut. Ylipaino oli tappaa hänet.

– On outoa näyttää niin erilaiselta, haluaisin vain itkeä onnesta, Blackwell kertoo.

Naista odottaa myös toinen leikkaus, sillä hurja painonpudotus on jättänyt hänelle paljon ylimääräistä ihoa. Blackwell kertoo, että hän on vihdoin saamassa vartalon, joka oli ennen ollut vain kaukainen haave. 

Painonpudottaminen vaatii kovaa työtä ja päättäväisyyttä. Katso hauskalta videolta, millaisiin houkutuksiin dieetillä oleva työntekijä voi työpaikallaan sortua. 

0:36

Lähde: CatersNews 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.