Mainos

Koko henkilökunta lähti – kaaos sotki ruokakassipalvelun viikoksi

Ruokaostosten kotiinkuljetuspalvelulta on jäänyt toimittamatta sopimuksen mukaan ruokakasseja jo viikon ajan Tampereen alueella.

Ruokakassien kuljetusta hoitava Kotipalvelu Somer-Apu Oy toimittaa 700 tamperelaisen asiakkaan ruokakassit kotiin, mutta yrittäjä Toni Alanivan mukaan tilanne on ollut jo viikon ajan kaaottinen.

– Täällä on ollut paniikkia. Tilanne on ollut jopa kaaottinen, kun emme ole saaneet omaisia kiinni emmekä ole pystyneet toimittamaan ruokakasseja asiakkaille.

– Entiset loistavat työntekijät olivat meille liian kalliita. Irtisanoimme heidät, koska emme päässeet palkoista ja työajoista yhteisymmärrykseen. Tarjosimme heille nollatuntisopimuksen kaltaista uutta sopimusta. He päättivät kuitenkin lähteä ryhmänä pois. Emme voineet pyörittää yritystä enää tappiolla, selittää Alaniva syitä kaoottiseen viikkoon.

Nyt toimitukset ajantasalla

Alanivan mukaan he ovat nyt päässeet toimituksissa ajantasalle.

– Tänään kuljetukset ovat lähteneet ajoissa liikkeelle, jopa tavallista aikaisemmin. Meillä on nyt entisten seitsemän työtekijän sijaan yhdeksän työntekijää töissä, joista osa on vuokratyöntekijöitä. 

– On tässä tehty töitäkin koko viikko. Itse olen ehtinyt nukkua viimeiseen neljään päivään alle kuusi tuntia. Nyt alamme olla ajantasalla. Toivon, että tänään kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, sanoo Alaniva.

Asiasta ensimmäisenä kertoneen Aamulehden mukaan kuluneen viikon aikana tilauksista on oltu pisimmillään noin vuorokausi myöhässä, mutta eilen viive on pystytty kuromaan jo muutamaan tuntiin. 

Tampereen kaupungilla oli pitkäaikainen sopimus aiemman palveluntuottajan kanssa, mutta kilpailutuksen myötä yrittäjä vaihtui Forssassa, Somerolla ja Salossa operoivaan Somer-Apu-yhtiöön.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.