Mainos

Kokeile tätä kuumaa kikkaa – seksielämäsi voi muuttua paremmaksi

Amerikkalaistutkimuksessa saatiin osviittaa siitä, että seksiin liittyvien viestien lähettelemisellä voi olla positiivinen vaikutus seksielämään.

Alastonkuvien tai seksiin liittyvien viestien lähettämisestä puhutaan useimmiten negatiivisessa yhteydessä, mutta amerikkalaisessa Drexelin yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan seksiviesteillä voi olla myös positiivinen vaikutus seksielämään.

Vaikuttaa siis siltä, että mikäli omassa seksielämässä on parantamisen varaa, kannattaa kokeilla seksikkäiden viestien tai kuvien lähettelemistä omalle kumppanille. 

Seksiviestien lähettely vaikuttaa positiivisesti seksielämään?

Tutkimuksessa selvisi, että ne, jotka olivat lähettäneet seksiin liittyviä viestejä tai kuvia kumppanilleen tai kumppaniehdokkaalleen, pitivät omaa seksielämäänsä parempana kuin ne, jotka eivät tunnustaneet lähettäneensä seksiin liittyviä viestejä tai kuvia eteenpäin. Tämä korostui etenkin parisuhteessa olevien vastaajien kohdalla.

– Seksuaalisuuteen liittyvän terveyden nimissä on tärkeää jatkaa sen tutkimista, millainen rooli seksiin liittyvien viestien lähettelemisellä on romanttisiin ja seksuaalisiin ihmissuhteisiin, tutkimuksen järjestämisessä mukana ollut asiantuntija, Emily Stasko toteaa.

Koska tutkimukseen osallistunut ryhmä oli suhteellisen pieni, tutkijat haluavat jatkaa työtä aiheen parissa, jotta seksiin liittyvien viestien ja kuvien lähettämisen vaikutuksista saataisiin jatkossa vielä varmempaa tietoa. Se on kuitenkin varmaa, että aina seksiin liittyvien kuvien lähettämisellä ei kuitenkaan ole positiivinen vaikutus ihmissuhteisiin.

– Jos vastaanottaja ei olisi halunnut saada seksiin liittyviä viestejä tai kuvia, on niillä negatiivinen vaikutus ihmissuhteeseen, mutta mikäli viestejä tai kuvia halutaan vastaanottaa, vaikutus on positiivinen, Stasko tähdentää. 

Lähde: Men's Health

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.