Koirat vaativat ulospääsyä puoli viideltä aamulla – syy selvisi pian: "Minulla ei ole aavistustakaan siitä, kuinka kauan hän oli ollut siellä"

Labradoodle-rotuiset koirat aavistivat jotakin, mistä niiden omistajilla ei ollut aavistustakaan. 

Puoli viideltä eräänä sunnuntaiaamuna Adam- ja Eva nimiset koirat alkoivat käyttäytyä oudosti. Labradoodle-rotuiset koirat vaativat pääsyä pihalle hyvin aikaisin.

– (Adam) ei koskaan ennen ollut kiskonut vaatteistani, joten olin varovainen päästäessäni ne ulos, koska en tiennyt, oliko ulkona jotain, omistaja Lonnie Chester kuvaa.

Koirat ryntäsivät ulos jo ennen kuin ovi oli kunnolla auki. Ne juoksivat pihalla makaavan, noin 80-vuotiaan naisen luo, jolla oli kylmänä aamuna yllään pelkkä pyjama.

– Hän katsoi ylös minuun ja sanoi "minun on niin kylmä". Minulla ei ole aavistustakaan siitä, kuinka kauan hän oli ollut siellä. Hän oli varmasti kauhuissaan, Lonnie kuvaa.

Ulkona oli 12 astetta pakkasta.

Nainen vietiin sairaalahoitoon

Chester toi naisen sisään, peitteli hänet ja soitti poliisille. Pian pelastajien jälkeen saapui naisen perhe, joka oli etsinyt naista jo aiemmin.

Nainen vietiin sairaalahoitoon.

– Jos Adam ja Eva eivät olisi herättäneet meitä, tulos olisi voinut olla traaginen. En tiedä, miten ne tiesivät naisen olevan siellä, koirien toinen omistaja Susan Chester kuvaa.

***

1:54

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja