Koira vaati päästä lähimetsään – omistaja teki odottamattoman löydön: "Hän on todellinen sankari"

8:37

Siperianhuskya kehutaan Yhdysvalloissa sankariksi tämän pelastettua metsästä kuoleman partaalla olleet seitsemän kissanpentua, kertoo brittilehti Metro.

VIDEO: Koiran adoptoiminen voi olla eettinen vaihtoehto lemmikin hankinnalle.

Heinäkuun alkupuolella Whitney Braley vietti tavallista päivää kotonaan Georgiassa, kun hänen koiransa Banner alkoi vetää naisen mekosta häntä ulos.

– Hän oli käyttäytynyt koko aamun todella kummallisesti. En ymmärtänyt, mikä häntä vaivasi. Hän ei kuunnellut minua, kun käskin häntä tulemaan, mikä ei ollut yhtään hänen tapaistaan, Whitney kertoo Metrolle.

Hyvin koiransa tunteva omistaja tiesi, että kaikki ei ollut nyt kunnossa.

Metsästä löytyi todellinen yllätys

Whitney päästikin huskyn ulos ja antoi tämän johdattaa itsensä metsään. Koira käveli suoraan hylätylle pahvilaatikolle.

Whitney avasi laatikon ja huomasi siellä seitsemän kissanpentua, jotka olivat hädin tuskin hengissä. Kissat, jotka naisen mukaan olivat noin päivän vanhoja, palelivat eivätkä edes kyenneet maukumaan.

– Jonkun on täytynyt laittaa ne pahvilaatikkoon, sulkea kannen ja jättää ne sinne kuolemaan. He varmasti luulivat, ettei kukaan löytäisi niitä koskaan, Whitney sanoo.

– En edes ymmärrä, miten Banner tiesi, että ne ovat siellä.

"Hän on todellinen sankari"

Whitney otti kissat mukaan kotiinsa. Siellä Banner rupesi hoivaamaan niitä kuin omia pentujaan, eikä enää suostunut lähtemään pikkuisten luota.

– Hän on todella äidillinen ja rakastava koira. En ole koskaan tavannut samanlaista koiraa kuin Banner. Kissanpennut ovat todella onnekkaita. Jos hän ei olisi löytänyt heitä, ne eivät olisi voineet mitenkään selvitä, ylpeä koiranomistaja kommentoi.

– Hän [Banner] vain tiesi jotenkin. Hän on todellinen sankari.

Lähde: Metro

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja