Mainos

Poliisi seurasi kadulla harhailevaa koiraa – löysi pakkasesta tajuttoman naisen pelkässä yöpuvussa

Ihmisen parhaan ystävän ja poliisin nopean toiminnan ansiosta paleltunut nainen löydettiin ajoissa. 

Eräänä helmikuisena aamuna musta labradorinnoutaja havaittiin juoksemassa philadelphalaisessa naapurustossa. Erikoisesta käyttäytyvän koiran huomasi myös työvuorossa ollut poliisi Jeff Gonzalez.

– Se seisoi siellä ja haukkui vähän, joten avasin ikkunan ja kutsuin sitä luokseni. Se heilutti häntäänsä ja käyttäytyi ystävällisesti, kunnes astuin ulos autosta. Sitten se lähti juoksemaan, Gonzales kertoo.

John Boy -nimisellä koiralla oli selvästi suunnitelma poliisin varalle.

Neuvokas koira oli tarkoitettu juuri heidän perheeseensä

Poliisi ymmärsi välittömästi, että koira toivoi hänen seuraavan sitä. Koira johdattikin poliisin katua pitkin talolle, jossa sen omistaja Krystal makasi tajuttomana yöpuvussa kotiovensa ulkopuolella. Poliisi pelkäsi, että helmikuun pakkanen ja kevyt pukeutuminen olisivat kehtineet tehdä tehtävänsä.

– Rehellisesti sanoen luulin hänen olevan kuollut. Hän oli kosketettaessa hyvin kylmä ja hänen huulensa olivat siniset. Mutta totesin hänen hengittävän ja löysin pulssin, joten soitin avuksi lähellä olevan kollegani. Yhdessä saimme hänet taloon.

Vain minuutteja myöhemmin Krystalin tytär ja sisko saivat tunteikkaan puhelun. Poliisi kertoi läheisille, että he luulivat ulkoa löytyneen naisen menehtyneen, mutta koiran ansiosta hänet saatiin lämpimään ennen kuin oli liian myöhäistä. Sydänongelmista kärsivä nainen vietiin sairaalaan, jossa lääkärit suorittivat erilaisia kokeita selvittääkseen naisen tilan.

Krystal ja naisen läheiset ovat erittäin kiitollisia poliisille, mutta eritoten heidän neuvokkaalle koiralleen. Tyttären mukaan labradorinnoutaja oli adoptoitu kolmeen eri perheeseen, ennen kuin se sai kodin Krystalin kodista. Perhe uskookin, että koiran oli tarkoitus päätyä juuri heille.

Tarvittaessa myös ihmiset auttavat pulaan joutuneita nelijalkaisia ystäviään. 

1:19

Entä auttavatko suomalaiset pakkasessa toisiaan?

2:27

Lähde: Foxnews

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja