Kelly ihmetteli koiransa outoa käytöstä – lemmikin sinnikkyys pelasti vauvan

Mistä tunnistaa koiran ihosyövän? 0:35
KATSO MYÖS: Näin tunnistat koiran ihosyövän.

Henry-koiran ansiosta Kelly ja hänen miehensä huomasivat, että heidän vauvallaan ei ollut kaikki hyvin.

Yhdysvaltain Connecticutissa asuva Kelly Dowling kertoo, että perheen 8-vuotias bostoninterrieri Henry havahdutti hänet ja hänen miehensä huomaamaan, että heidän nukkumassa ollut vauvansa ei saanut kunnolla henkeä. Hän kertoi tapahtuneesta Twitterissä 14. joulukuuta ja myöhemmin pariskunta antoi haastattelun Good Morning America -sivustolle.

Koira herätti vauvan toistuvasti

Yhdeksän kuukauden ikäinen vauva oli tapahtumien aikaan kipeänä. Tuona tiistai-iltana lapsi nukkui kehdossaan. Kelly ja Jeff huomasivat koiran puskevan toistuvasti huoneen oven auki ja herättävän vauvan.

– Hätistin sen tiehensä. Se palasi aina takaisin, kun käänsin selkäni, Kelly kertoo.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Koska sama kuvio toistui useamman kerran, Kelly ja Jeff menivät lopulta katsomaan vauvaa. Silloin he huomasivat, että lapsi oli kylmissään ja että tämän oli vaikea hengittää. Kelly kertoo, että vauvan kasvot olivat alkaneet muuttua sinertäviksi ja tämä ei saanut happea.

Kelly ja Jeff veivät tytön kiireesti paikalliseen sairaalaan. Lääkärit saivat tytön hengityksen jälleen kulkemaan. Dowlingit pääsivät kotiin myöhemmin samana yönä.

Vauvan kerrotaan voivan huomattavasti paremmin kuin aiemmin. Tarkempia tietoja hänen terveydentilastaan ei ole kerrottu julkisuuteen.

Henry koira on kiitoksensa ansainnut

Vanhemmat ovat erittäin kiitollisia Henrylle. He ovat hemmotelleet koiraa tavallistakin enemmän. Sen annettiin nukkua sängyssä yhden yön ja myöhemmin se saa pihvin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Se ei ole koskaan ennen tehnyt mitään yhtä sankarillista, Kelly kertoo.

Kelly kertoi Twitterissä Henryn uroteosta.

– En tiedä, mitä olisi tapahtunut, jos se ei olisi herättänyt vauvaamme, hän kirjoitti.

Lue myös:

    Uusimmat