Koiranpentu jätettiin puistonpenkille – mukana sydäntä särkevä selitys: "Koiran hylkääminen tekee kipeää, mutta..."

Karkumatkalla ollut koira löytyi yli 80 kilometrin päästä perheen vanhan kodin kuistilta. 1:04
Karkumatkalla ollut koira löytyi 80 kilometrin päästä tutusta paikasta – katso koskettava tarina videolta!

Meksikolainen eläinjärjestö pelasti hylätyn koiran, jonka viereen oli jätetty sydäntä särkevä viesti. Tapauksesta kertoo muiden muassa The Sun.

Mexico Cityssä todistettiin surullista näkyä, kun yksinäinen hylätty koira löytyi puistosta penkkiin kiinnitettynä. Vielä pentuikäisen eläimen viereen oli jätetty lappu, johon oli kirjoitettu riipaiseva viesti. Omistaja toivoo, että Max-koira löytäisi uuden paremman kodin.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

– Olkaa kilttejä ja adoptoikaa tämä koira ja pitäkää siitä hyvää huolta. Koiran hylkääminen tekee kipeää, mutta päätin toimia näin, koska sukulaiseni rääkkäsivät sitä ja oli kamala nähdä koira sellaisessa tilanteessa. Joten jos luet tämän ja tunnet liikutusta, ole kiltti ja adoptoi se ja huolehdi siitä. Jos et, jätä tämä kirje tähän, jotta joku toinen henkilö voi lukea sen ja adoptoida sen. Kiitos, viestissä lukee.

Viesti vaikuttaa lapsen kirjoittamalta käsialan ja kirjoitusvirheiden vuoksi.

Kaltoinkohdeltu koira sai uuden nimen

Eläinjärjestö Mascotas Coyoacán päätti ottaa Maxin huomaansa. Vapaaehtoinen työntekijä onnistui voittamaan aluksi hermostuneen pennun luottamuksen ja viemään sen järjestön tiloihin. Siellä koira rentoutui ja antoi jopa silittää itseään.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Nyt koiralle etsitään uutta, pysyvää kotia. Järjestö on antanut eläimelle uuden nimen, Boston, jotta se voisi unohtaa surullisen menneisyytensä ja aloittaa puhtaalta pöydältä.

Eläinjärjestöt ovat muistuttaneet Twitterissä, että vastaavia surullisia tapauksia on monia, vaikka kaikki eivät saa samanlaista huomiota. Esimeriksi Suomessa hylätään vuosittain ainakin 20 000 kissaa.

Koronaviruspandemian aiheuttaman taloudellisen alamäen on pelätty lisäävän lemmikkien hylkäämisiä. Yhdysvalloissa todistettiin hiljattain tällaista tapausta, kun hylätyn koiran kaulapantaan oli kiinnitetty kirje, jossa entinen omistajan kerrottiin menettäneen kaiken koronaviruksen takia.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat