Koira hylättiin sydäntäsärkevän lapun kera – lemmikki etsii nyt uutta kotia: "Iskä menetti työnsä koronaviruksen takia"

Varo vaaraa! Näin luot kodistasi turvallisen myös lemmikille 1:59
Varo vaaraa! Näin teet kodistasi turvallisen myös lemmikille!

Hylätyn koiran kaulapantaan oli kiinnitetty kirje, jossa omistaja kertoi menettäneensä kaiken koronaviruksen takia. Aiheesta kertoo The Sun.

Omistaja hylkäsi Roadie-koiran Indianassa hiljattain. Koira oli sidottu hihnasta puuhun ja sen kaulapantaan oli kiinnitetty kirje, jossa entinen omistaja kertoi menettäneensä kaiken koronaviruksen takia.  Viranomaiset löysivät Roadien ja toimittivat sen paikallisen eläinsuojeluhdistyksen hoiviin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kirjeessä luki muun muassa seuraavaa:  ”Hei, nimeni on Roadie. Iskä menetti työnsä koronaviruksen takia ja pian häneltä lähtee myös asunto alta. Olkaa kilttejä ja antakaa hänelle toivoa siitä, että löytäisin pian hyvän kodin”, kirjeessä luki.

Kirjeessä kerrotaan muun muassa, että Roadielle on opetettu peruskomennot kuten "istu". Minä-muodossa kirjoitetussa kirjeessä kerrotaan, että Roadie rakastaa leikkimistä ja leluja sekä se, että se on täynnä energiaa.

– Olisi ihanaa, jos voisitte löytää minulle mukavan kodin, rakkautta ja ehkä ystävän. Rakastan lapsia ja leikin mieluusti muiden koirien kanssa, kirjeessä sanotaan.

Löytökoiran adoptointi kiinnostaa monia

Julkaisu, jossa on kuva kirjeestä ja Roadiesta lähti leviämään sosialisessa mediassa. Sen jakoi muun muassa toimittaja Aaron Cantrell.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Johnsonin piirikunnan eläinsuojeluyhdistys kertoo, että sen jälkeen, kun julkaisu Roadiesta ja kirjeestä lähti leviämään netissä syyskuun puolivälissä, he ovat saaneet jo yli 20 adoptointitarjousta. Uuden kodin löytyminen saattaa siis hyvinkin olla mahdollista.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat