Mainos

Koira palautettiin takaisin kenneliin – kaulassaan koskettava kirje pikkutytöltä

Vaikka pikkutyttö joutui eroon rakkaasta lemmikistään, tarinalla on silti onnellinen loppu.

Kissoja ja koiria adoptoidessa kaikki yleensä toivovat, että eläin löytäisi uuden omistajansa luota kodin loppuelämäkseen. Aina näin ei kuitenkaan käy.

Viime syyskuussa kolmevuotias Rhino-koira adoptoitiin utahilaisesta kennelistä. Rhino ehti elää uudessa kodissaan vain seitsemän kuukautta, kunnes viime viikolla se palautettiin takaisin.

– Heistä tuntui, että se oli hieman liian riehakas heidän pienten lastensa kanssa. Joskus perhe ei vain pysty tarjoamaan eläimen tarpeita vastaavaa hoivaa, Humane Society of Utahin viestintäjohtaja Deann Sherherd kertoo.

Koiran palauttaminen takaisin kenneliin ei ollut perheelle, etenkään perheen nuorimmalle tyttärelle helppo päätös. Tämän todisti pieni muistivihko, jonka tyttö antoi kennelin työntekijöille. Vihkoon tyttö oli kirjoittanut mietteitään koiran pois antamisesta. 

"Kerro, että kaipaan sitä joka ilta"

Tyttö oli kirjoittanut pienen vihon täyteen neuvoja ja vinkkejä, joita hän toivoi Rhinon uusien omistajien noudattavan.

– Hei, jos luet tätä, sinä omistanet Rhinon nyt. Se oli minun pentuni. Toivon todella, että se on nyt hyvässä paikassa. Kaipaan sitä. Uskon sen tienneen, että se oli aikamoinen pentu, tyttö kirjoittaa.

Tämän lisäksi tyttö oli kirjoittanut vihon täyteen ohjeita siitä, miten koiraa tulee hoitaa. Tyttö neuvoo, että koiraa tulee ulkoiluttaa useamman kerran päivässä, kylvettää kerran kuussa ja tietysti antaa sille myös huomiota.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Rhino on todella älykäs pentu. Se on hyvin ihmeellinen pentu. Rhino tarvitsee paljon huomiota. Se rakastaa ihmisiä. Rhino on hyvä koira ja rakastaa rapsutuksia, tyttö neuvoo.

Yksi asia oli tytölle erityisen tärkeä – Rhinon nimi.

– Sen koko nimi on Rhino Lightning, sitten sinun sukunimesi. Ole kiltti, äläkä anna sille uutta nimeä, tyttö toivoo.

– Kiltti, kerro Rhinolle, että rakastan ja kaipaan sitä joka ilta.

Vaikka Rhino joutui eroon tytöstä, joka rakasti sitä hyvin paljon, tarinalla on kuitenkin onnellinen loppu. Koira ehti olla kennelissä vain viikonlopun, kunnes se adoptoitiin uuteen kotiin. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Rhinon uudessa perheessä on myös lapsia, jotka ovat tosin vanhempia kuin edellisessä perheessä. Kennelin työntekijät uskovatkin, että uusi perhe sopii Rhinolle täydellisesti – ja päinvastoin.

Ja mikä tärkeintä, uusi perhe lupasi noudattaa tytön ohjeita parhaansa mukaan.

– Perhe otti muistivihon mukaansa ja he yrittävät noudattaa tytön asettamia ohjeita. He aikovat myös pitää nimen, Rhino Lightning, Sherherd kertoo.

Lähde: TheDodo

***

0:40


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.