Lapsena koirastaan luopunut Nicole adoptoi seniorikoiran – tarinassa käsittämätön käänne: "Tuntui kuin olisin voittanut lotossa"

Nicole Grimes joutui luopumaan lapsuusajan koirastaan, mutta sai sen kuin ihmeen kaupalla takaisin!

Lapsena Nicole Grimes joutui luopumaan koirastaan. Vuosia hän mietti, mitä pienelle, harmaalle koiralle mahtoi tapahtua.

Nyt ei enää tarvitse miettiä! Grimes sai vastauksen kysymyksensä kuin ihmeen kautta, kertoo Observer-Reporter.

Näki Facebookissa ilmoituksen koirasta

Kun Grimes alkuvuonna 2018 näki Facebookissa ilmoituksen samannäköisestä, vanhemmasta koirasta, se herätti Grimesin muistot.

– Se näytti hyvin samanlaiselta kuin koiranpentuni, kun olin pieni. Joten hetken mielijohteesta sanoin "otan sen", Grimes sanoo.

Koiran ottaminen "hetken mielijohteesta" ei ole kovin hyvä idea. Tarinassa kuitenkin tapahtui erikoinen käänne.

Kyseessä oli sama koira, jonka Grimes oli joutunut antamaan pois!

Grimes kävi noutamassa Chloeksi nimetyn koiran ja vei sen eläinlääkäriin. Eläinlääkäri skannasi Chloen mikrosirun, jolloin totuus paljastui: sirun numero paljasti, että kyseessä oli sama koira, jonka Grimes oli joutunut antamaan pois.

– Tuntui kuin olisin voittanut lotossa. Se oli yksi elämäni jännittävimpiä hetkiä. Luulin, etten koskaan enää näkisi sitä, Grimes kommentoi.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Nyt 11-vuotias Chloe ei Grimesin mukaan ole muuttunut paljoa. Alun perin Grimes sai koiran 10-vuotiaana. Kun Grimes oli 14, hänen isänsä alkoi työskennellä kotoa käsin, jonka vuoksi räksyttävästä koirasta luovuttiin.

Chloe eli muutaman vuoden vanhemman pariskunnan luona, mutta sen uudet omistajat menehtyivät. Heiltä Chloe siirtyi asumaan parin naapurille, joka sattui olemaan Grimesin ystävä Facebookissa.

Koira tunnisti entisen omistajansa

Grimes sanoo, että koira tunnisti hänet ja nuoli hänen kasvojaan. Perhe ei aluksi uskonut Chloen ihmepalaamiseen, mutta kuvia verrattuaan ja koiran kanssa oleiltuaan he ovat joutuneet pyörtämään päänsä.

Nyt koira asuu Grimesin, tämän aviomiehen ja heidän nelikuisen tyttärensä luona.

– Se on ollut niin halittava, ja se sopii meille hyvin. On kuin osa lapsuudestani olisi tullut takaisin, Grimes kommentoi.

***

0:40

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja