Koira löytyi tienpientareelta kaula viillettynä ja kuono teipattuna – omistajaa etsivä sheriffi: "Sanat eivät riitä kuvailemaan, mitä inhoa tunnen tällä hetkellä"

Butlerin piirikunnan sheriffin mukaan nuori koira löytyi ohiolaisen tien viereltä kaula viillettynä ja kuono maalarinteipillä sidottuna, kertoo CNN.

0:42
Video: Aikaisemmin tässä kuussa sattui tapaus, jossa 12-vuotias kuski ajoi miehen ja koiran yli Houstonissa, Yhdysvalloissa. Video ei liity Ohiosta löytyneen koiran tapaukseen.

Sheriffin mukaan Madison Townshipin asukas löysi koiran tien vierestä ollessaan kävelyllä. Koira kiidätettiin paikalliselle eläinlääkärille, joka löysi koirasta mikrosirun.

Koiralla oli kuitenkin onnea matkassa, koska sheriffin mukaan koira voi tällä hetkellä hyvin. Koiralle on annettu nimeksi Dani. 

Mikrosirun perusteella koira jäljitettiin eläinsuojaan Cincinnatiin. Eläinsuojan mukaan koira annettiin adoptioon vuonna 2011, mutta siitä eteenpäin tietoja ei ole. Eläinsuoja tutkii asiaa yhteistyössä poliisin kanssa.

Sheriffin toimisto julkaisi perjantaina kuvia koirasta Facebook-sivuillaan ja pyytää yleisön vihjeitä, jotta koiran omistaja löytyisi. Asiaa tutkitaan eläinsuojelurikoksena.

Some täyttyi auttajista

– Tämä on tyrmistyttävää, sanat eivät riitä kuvailemaan, mitä inhoa tunnen tällä hetkellä. Me tulemme työskentelemään ahkerasti löytääksemme tekijän ja saattamaan hänet vastuuseen, sheriffi Richard Jones sanoi. 

Julkaisun kommenttiosio täyttyi nopeasti ihmisistä, jotka olivat halukkaita tarjoamaan apuaan ja adoptoimaan Danin. 

– Miten voin tehdä lahjoituksen tämän pienen raukan hoitoon? Tämä on oksettavaa ja haluaisin mieluummin auttaa kuin pyöriskellä negatiivisuudessa, eräs kommentoija kirjoitti.

Sheriffin toimisto päivitti myöhemmin, että nyt keskitytään Danin parantamiseen, mutta kiittää kuitenkin avuntarjouksista.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja