"Pitää olla todella tunteeton ihminen" – Lemmikkibeagle löydettiin tuskissaan elävänä nyljettynä, tekijän löytämiseksi luvattu 8000 dollarin palkkio

Yhdysvalloissa Missourin osavaltiossa löytyi viime kuussa elävältä nyljetty lemmikkibeagle. Nyt tapauksen selvittämiseen johtavista tiedoista tarjotaan 8000 dollarin (noin 7300 euroa) palkkio. Asiasta uutisoi Fox News.

Neoshon kaupungin poliisin Jason Bairdin mukaan koiran koko nahan takaosa oli nyljetty pois kaulasta häntään ja jalkojen yläosaan.

Alueen asukas havaitsi loukkaantuneen koiran ilmaantuvan kaupungin metsästä syyskuun lopulla. Koira oli ilmiselvästi tuskissaan, kun viranomaiset ottivat sen kiinni.

Eläin lopetettiin.

Sairaalle Rocky-koiralle yritettiin etsiä hoitoa turhaan 0:31
Aiemmin kerroimme, kuinka sairaalle Rocky-koiralle yritettiin etsiä hoitoa turhaan.

"Pitää olla todella tunteeton ihminen"

Bairdin mukaan koira oli jätetty kotiin sisälle omistajan ollessa ulkona. Eläin on päässyt ulos mahdollisesti lukitsemattomasta ovesta.

– Pitää olla todella tunteeton ihminen, jotta pystyy nylkemään koiran elävältä. On todella sydäntäsärkevää kuvitella koiran kokemaa kärsimystä, kommentoi paikallisen eläinsuojeluyhdistyksen johtaja Amanda Good.

– Toivomme, että tämä palkkio rohkaisee sitä, jolla on tietoa tästä hirveästä rikoksesta tulemaan esiin. Ei ainoastaan oikeuden saamiseksi eläimelle, mutta myös turvallisuuden varmistamiseksi koko yhteisössä.

Kaupunkiyhteisö on lahjoittanut palkkioon 3000 euroa, ja eläinsuojeluyhdistys ilmoitti puolestaan laittavansa palkkioon vielä 5000 dollaria.

Lue myös:

    Uusimmat