Koiravanhus jätettiin pihalle surullisen lapun kera: ”Ole kiltti ja huolehdi koirastani, rakastan sitä suunnattomasti...."

1:00

Hylätty mäyräkoiravanhus löysi uuden kodin, jossa saa viettää viimeiset päivänsä onnellisena ja rakastettuna.

Yhdysvaltalaisomistaja hylkäsi 13-vuotiaan mäyräkoiransa tuntemattoman henkilön pihalle. Koiran lisäksi pihamaalle jäi käsin kirjoitettu viesti, kertoo yhdysvaltalainen The Dodo-sivusto.

– Ole kiltti ja huolehdi koirastani. Rakastan sitä suunnattomasti, mutta minulla ei ole aikaa sille, lapussa lukee.

Selitykseksi kirjoittaja kertoo, että hänellä on neljä lasta.

Lisäksi lappuun on kirjoitettu hoito-ohjeet: koira pitää pehmeästä ruoasta ja ihmisten ruoasta. Jälkimmäisestä sillä on kuitenkin tapana oksentaa.

Löytäjä välitti viestin eteenpäin

Reeseksi nimetyn lemmikin löysi nainen, joka otti vanhuksen kotiinsa. Naisella ei kuitenkaan ollut mahdollisuuksia pitää mäyräkoiraa, joten hän kirjoitti asiasta Facebookiin. Sieltä viesti levisi paikalliseen Royal Animal Refuge -eläinsuojeluyhdistykseen.

– Luonnollisesti järkytyimme kuultuamme asiasta. Samalla kuitenkin mietimme, että ehkä hylkääjät eivät tienneet, mitä tehdä tai kenen puoleen asiassa kääntyä, sanoo Royal Animal Refuge -järjestön johtaja Mariel Weigand Dodolle.

Uusi omistaja oli juuri menettänyt koiransa


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Weigand itse tiesi, kuka voisi olla innokas ottamaan hylätyn lemmikin hoiteisiinsa. Hänen tuntemansa vanhempi nainen, Suzy Reeves, oli juuri menettänyt koiransa, ja suostuvainen ottamaan Reesen hoidettavakseen.

Aluksi Reevesin piti toimia Reese-koiran hoitajana vain väliaikaisesti. Hän kuitenkin tykästyi mäyräkoiraan niin, että päätti Royal Animal Refuge -järjestön Facebook-päivityksen mukaan adoptoida sen itselleen.

– Hän kertoi minulle, että koira tulee olemaan rakastettu. Se on onnellinen loppu Reesen elämälle, sanoo Weigand.

Lähde: The Dodo, Facebook

***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja