Voitko katsoa liikuttumatta? Molly halasi koiraansa – lemmikin reaktio sulatti sydämet: "Ja sanotaan, etteivät koirat pidä halauksista"

Astronautti palasi kotiin vietettyään 328 päivää – paluuta odottanut koira repesi liitoksistaan 0:59
Tämä astronautin koira sekosi suorastaan onnesta, kun sen omistaja palasi kotiin pitkältä komennukselta.

Molly otti osaa TikTokin halaushaasteeseen. Katselukertoja videolle tulikin yllättäen satoja tuhansia.

TikTokin haasteet ovat tunnetusti toisinaan älyttömiä ja jopa vaarallisia, mutta Molly Mastersonin testaama halaushaaste osoittautui suloiseksi poikkeukseksi.

Jo viime vuonna TikTokissa levinneessä haasteessa on Mollyn mukaan tarkoitus halata koiraa pitkään lemmikin reaktion selvittämiseksi. Moni koira ei välttämättä välitä pitkäksi venyvästä halaussessiosta, mutta Mollyn koira tuntui osallistuvan haasteeseen mielellään. Normaalisti vain joitain tuhansia katselukertoja videoillaan keränneen Mollyn halausvideon on nähnyt jo yli 850 000 ihmistä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Ja sanotaan, etteivät koirat pidä halauksista"

Mollyn koira ei yritäkään rimpuilla pois omistajansa otteesta, vaan laittaa päänsä Mollyn olkapäälle ja jopa sulkee silmänsä. Reaktio on herättänyt ihastusta TikTok-käyttäjissä. Kommentoijien mukaan on selvää, että koira nautti halauksesta yhtä paljon kuin omistajansa.

– Se tarvitsi tuota, totesi eräs kommentoija.

– Tuo tapa, jolla se sulki silmänsä, ihasteli toinen.

– En minä itke, se on heinänuhaa, vakuutteli kolmas.

– Ja sanotaan, etteivät koirat pidä halauksista. Katsokaa, miten tyytyväinen se on, kehotti yksi videoon ihastuneista.

Vaikka videon nähtyäsi mielesi halajaisi koiria halailemaan, kannattaa mielessä pitää se, etteivät kaikki koirat suinkaan innostu tiukoista otteista. Usein kuuleekin sanottavan, etteivät koirat useinkaan oikeastaan välitä ihmisten halauksista. Esimerkiksi vuonna 2016 Brittiläisen Kolumbian yliopiston psykologian professori Stanley Coren teki Googlen kautta löytämistään halauskuvista analyysin, ja 250 kuvasta yli 80 prosentissa näkyi Corenin mukaan merkkejä siitä, että koira oli ahdistunut tai stressaantunut. Coren kirjoitti tuloksista Psychology Today -sivustolla. Mies suositteleekin säästämään halaukset kaksijalkaisille ystäville.

– Koiran näkökulmasta on parempi, jos osoitat kiintymystäsi lemmikkiisi taputuksella, ystävällisellä sanalla tai ehkä herkulla, Coren kirjoittaa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat