Mainos

Koira aisti, että jokin oli vialla – pelasti raskaana olleen omistajansa hengen

Pienen pojan äiti väittää perheen koiran aistineen ensimmäisenä, että raskaana ollut äiti oli vakavasti sairas, kertoo Mirror.

Brittinainen Alhanna Butler, 21, ja hänen miehensä Ricky, 25, olivat jo ehtineet tehdä lukuisia negatiivisia raskaustestejä, kun heidän koiransa Keola vakuutti, että pari todella odotti vauvaa.

Eräänä päivänä Keola oli kaivanut roskakorista raskaustestin, joka oli heitetty pois sen näytettyä ensin negatiivista tulosta. Alhannan kertoman mukaan Keola kantoi testin omistajiensa eteen ja tuijotti sitä tiiviisti. Kun Alhanna otti testin käteensä, huomasi hän testin yhden viivan vierellä toisen, heikomman värisen viivan, joka merkitsi positiivista tulosta.

Myöhemmin toinen testi vahvisti ilouutisen.

Alhannan mukaan Keolan pettämättömät vaistot eivät jääneet tähän: raskauden edetessä odottava äiti alkoi voida huonosti. Alhanna kertoo tunteneensa olonsa todella kipeäksi ja huonovointiseksi. Lopulta naisen selkäkivut yltyivät niin koviksi, että hän hakeutui lääkärin vastaanotolle. Kätilön mukaan kivut johtuivat Alhannan pienestä koosta, minkä vuoksi hänen kehonsa ei tahtonut mukautua raskauteen.

Tällöin myös Keola alkoi käyttäytyä oudosti. Koira tuijotti jatkuvasti emäntäänsä, eikä lopettanut uikuttamista millään.

Tuolloin raskaus oli edennyt 18. viikolle.

Alhanna julkaisi myös kuvatodisteen inisevästä koirastaan Facebookissa, jonka jälkeen naisen äiti soitti tyttärelleen ja vakuutti koiran yrittävän kertoa hänelle jonkin olevan pielessä.

"Keola tiesi, että jokin oli pahasti vialla"

Alhanna kiiruhti myöhemmin sairaalaan, mutta ehti pökertyä jo sairaalaan aulaan.

Kävi ilmi, että Alhanna oli sairastunut harvinaiseen tautiin, johon eivät purreet edes antibiootit. Lisäksi Alhannalla todettiin munuaistulehdus. Nainen ja hänen syntymätön lapsensa olivat hengenvaarassa.

Alhanna joutui teho-osastolle hoitoon pelastaakseen itsensä ja lapsensa.

– Se oli uskomatonta! Keola tiesi, että jokin oli pahasti vialla ja hän teki kaikkensa kertoakseen minulle. Aina, kun lähdin ulos kotoa, mieheni kertoi koiran jääneen ulisemaan perääni ja pyörimään levottomasti. Se ei ollut koskaan tehnyt mitään sellaista. Se seurasi minua kaikkialle ja istui vieressäni tuijottaen minua, Alhanna kertoi Mirrorille.

"Kuin Hachiko"

– Julkaisin kuvan koirani käytöksestä Facebookissa ja kirjoitin oheen, että hän on ihan kuin Hachiko-koira tutusta elokuvasta. Yhtäkkiä kaverini sanoivat, että koirani tulisi ottaa tosissaan.

Keola on rodultaan akita, kuten tunnetun elokuvan uskollinen Hachiko-koirakin. Tarinan mukaan Hachiko saattoi joka päivä isäntänsä työmatkalle juna-asemalle ja jäi odottamaan päiväksi hänen paluutaan.

Alhanna toipui lähes kuukauden sairaalahoidon jälkeen. Alhannaa hoitaneet lääkärit olivat vain kerran aiemmin törmänneet harvinaiseen pöpöön, joka Alhannalla todettiin. Lääkäreiden mukaan hän oli onnekas jäätyään henkiin.

Nyt 13-viikkoisen Lincoln-pojan äiti kertoo perheen koiran vahtivan pienokaista koko ajan.

– Hän käyttää kaiken aikansa pojan vierellä. Hän nukkuu vauvansängyn vierellä ja vahtii häntä koko ajan. Japanissa akitat tunnetaan lapsenvahteina ja Keola todella tuntee roolinsa. Heitä ei voi erottaa toisistaan.

Video: Igor-koira puolestaan pitää huolta villieläimistä.

3:44

Lähde: Mirror

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.