Omistaja pelkäsi pahinta, kun koira katosi eräänä iltana – todellinen syy on koomisen suloinen: "Se ei edes nostanut päätään, kun juoksin sen luokse"

0:53
Tämä kadonnut kissa palautui takaisin omistajilleen.

Koiran katoamiselle oli suloisen liikuttava syy.

Lemmikin katoaminen on aina hirveä paikka ja tuottaa omistajalle huolta. Toisinaan toteutuu ikävin mahdollinen lopputulos, mutta usein lemmikki löytyy kunnossa ja hyvinvoivana. 

Kun pieni australianpaimenkoira Frosty, 2, katosi eräänä iltana, oli omistaja, ammatikseen lemmikkejä trimmaava Kelly Rheaume huolissaan. Kelly kertoo viraaliksi levinneessä Facebook-päivityksessään, kuinka koira ehti olla kateissa melkein tunnin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

"Se ei edes nostanut päätään"

Kelly kutsui koiraansa ja vingutti sen leluja, mutta Frosty ei palannut takaisin kotiin. Niinpä omistaja hyppäsi autoonsa ja ajeli etsimään lemmikkiään. Nähdessään silmän kiiltävän koiran tai kojootin korkeudella viereisellä pellolla Kelly ryntäsi kotiin hakemaan maasturia ajaakseen pellolle tarkistamaan tilanteen.

Ajaessaan pois tallista hän havaitsi kuitenkin auton valojen valaisevan jotain pihan nurkassa.

– Siellä oli Frosty, vain makaamassa siinä liikkumatta. Ajoin sen luokse, se ei liikkunut, se ei edes nostanut päätään, kun juoksin sen luokse. Ajattelin, että se oli varmasti loukkaantunut, sydämeni hakkasi ja pelkäsin pahinta. Sitten se katsoi minuun, ja tiesin välittömästi, mikä oli vialla.... Sillä oli kakkaa juuttuneena sen peppuun, Kelly kirjoittaa.

"Maanantai-illan ihme"

Kelly jatkaa kertomalla, ettei Frosty suostu kävelemään, jos sille on jäänyt kakkaa takapuoleen. Kellyn mukaan koira suorastaan halvaantuu takapuolesta alaspäin näin käydessä.

– Olin vihainen, se makasi pihalla, missä en nähnyt sitä koko aikana, se ei haukkunut tai huutanut, se vain makasi pihalla kakkaa pepussa, kun minä ajattelin pahinta! Se makasi siinä, kun juoksin taloon hakemaan paperipyyhkeen vetääkseni kakan sen takapuolesta. Sen jalat palautuivat välittömästi. Se on maanantai-illan ihme, Frosty voi taas kävellä!

"Nauran niin paljon, että..."

Tarina on huvittanut sosiaalisen median käyttäjiä. Kellyn päivitykseen on reagoitu liki 40 000 kertaa, sitä on jaettu yli 20 000 kertaa ja kommentoitukin tuhansia kertoja.

– Nauran niin paljon, että minulla on kyyneliä silmissäni. Kiitos, kun jaoit tarinasi, kiittelee eräs kommentoija.

– Minulla on samanlainen [koira], niin hauskaa, totesi toinen.

Pelko onkin perheessä

Kelly kertoo Bored Panda -sivustolle, että Frostylla vaikuttaisi olevan suoranainen kakkapelko. Koira saattaa piiloutua jopa silloin, jos toinen koira kakkaa sen lähistöllä. 

Onneksi Frostyn takapuoli pysyy puhtaana, sillä se putsataan ja trimmataan viikottain omistajan salongissa.

Päivityksen levittyä Frostyn isän omistaja otti Kellyyn yhteyttä ja kertoi kakkapelon olevan geneettinen, myös Frostyn isä ja veli kärsivät siitä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja