Kohuttu herkkublondi: Rakastan takamustani

Reality-tähti Kendra Wilkinson on tämän hetken yksi kohutuimmista blondeista. Vastikään lapsen saanut kaunotar ei halua eroon kurveistaan, mutta työskentelee nyt kiinteämmän vartalon aikaansaamiseksi. "Rakastan jalkojani ja takamustani", tähti tunnustaa.

Kuva: Fridrick M.Brown, Getty Images

Kuva: Fridrick M.Brown, Getty Images

Kendran ympärillä on viime aikoina kuohunut, sillä hänestä päätyi julkisuuteen 18-vuotiaana tehty seksivideo. Kendran mielestä kyseessä on entisen heilan kosto, ja hän toivoo, etteivät ihmiset tuomitsisi häntä nauhan tähden. Video harmittaa naista, sillä hän on vastikään saanut lapsen, ja haluaa suojella pienokaistaan.

– Video tuntuu inhottavalta miehestäni Hank Basketista, sillä siinä on toinen mies, Kendra kertoo.

Nakuilu ei ole Kendralle vierasta muutenkaan. Hän on esiintynyt alastonkuvissa ja tuli tutuksi The Girls Next Door -realitysarjasta, jossa seurattiin Playboy-moguli Hugh Hefnerin kolmen tyttöystävän elämää.

Kuva: Alberto E Rodriguez, Getty Images

Kuva: Fridrick M.Brown, Getty Images

Kendran viime aikaisiin saavutuksiin kuuluu "Get Fit With Kendra" -treenivideo, jossa sporttihirmu opastaa muita kuntoilun saloihin.

– Rakastan olla kunnossa ja terve. Halusin tehdä videon heti lapsen saannin jälkeen, sillä se antoi minulle motivaatiota. Lihoin raskauden aikana muutaman kilon, ja se antoi minulle motivaation kiinteytyä, tähti kertoo.

Kendra ei kuitenkaan halua palata enää langanlaihaan olemukseensa, vaan säilyttää kurvinsa. Raskaus on tuonut tähden naisellisuuden esille.

– Rakastan jalkojani ja takamustani, tähti tokaisee ylpeänä.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: usmagazine.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat