Kohutähdet karkottivat näyttelijäparin kodistaan

Kim Kardashian ja Kanye West eivät herättäneet tulevissa julkkisnaapureissaan halua jäädä tutustumaan näihin paparazzien lempikohteisiin.

Näyttelijäpari Sarah Michelle Gellar ja tämän aviomies Freddie Prinze Jr. eivät kestäneet ajatusta tosi-tv-tähti Kim Kardashianista naapurinaan. Lähde paljasti National Enquirer -lehdelle, että matalaa profiilia pitävä näyttelijäpari laittoi Bel Airin talonsa myyntiin miltei heti, kun he kuulivat Kardashianin rakentavan naapuriin megakartanoa yhdessä Kanye Westin kanssa.

LUE MYÖS:

Gellar pakenikin lopulta miehensä ja kahden lapsensa kanssa rauhallisemmalle asuinalueelle Mandeville Canyoniin uuteen 4,4 miljoonaa euroa maksaneeseen kotiin, kun Kimye-nimellä kutsuttu kohupari aloittivat huiman remonttiprojektinsa Bel Airissa noin 8 miljoonan euron arvoisessa kartanossaan. Kimyen tarkoituksena on ollut tuhota alkuperäinen rakennus ja kasvattaa neliömetrien määrää alkuperäisen rakennuksen 929 neliöstä 1 300 neliöön.

Pariskunnan naapurit – Gellar ja Prinze mukaan lukien – pelkäsivät, että Kardashian ja West muuttaisivat hienon olemassa olevan talon mauttomaksi kartanoksi. Gellar ei myöskään halunnut joutua kärsimään Kardashianin perässä pyörivistä tosi-tv-kameroista ja paparazzeista.

LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Lähde: Radar Online/Splash News

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja