Mainos

Koenigsegg romutti hyperauton juuri ennen sen luovutusta – asiakas ylistää tapaa, jolla asia ratkaistiin

Viime viikolla sosiaalisessa mediassa levisi kuva pahasti kärsineestä Koenigsegg-hyperautosta. Nyt on käynyt ilmi, että kyseessä oli miltei valmis auto, joka oli määrä luovuttaa asiakkaalle lähiaikoina.

Pahoin vaurioituneesta Koenigsegg Agera RS Gryphonista nähtiin viime viikolla surullista kuvamateriaalia. Kyseessä oli yrittäjä Manny Khosbinin tilaama auto, jolle kävi ohraisesti Koenigseggin testikuskin suorittaessa viimeisiä testejä ennen sen luovutusta. Onnettomuus tapahtui Ruotsin Trollhättanissa sijaitsevalla testiradalla.

Tapaturman jälkeen Khosbin palaveerasi sekä toimitusjohtaja Christian von Koenigseggin että myyntijohtaja Tariq Alin kanssa yrittäen löytää ratkaisua kinkkiseen tilanteeseen.

– Kyllä, se on totta! Surukseni joudun ilmoittamaan, että testikuljettaja ajoi Gryphonini ulos tieltä ja auto vaurioitui. Onneksi kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut, Khosbin kertoo kuvan saatetekstissä.

Khosbinin mukaan von Koenigsegg itse oli häneen yhteydessä välittömästi onnettomuuden jälkeen ja esitti vilpittömän anteeksipyyntönsä sekä ehdotuksensa, miten tilanteessa toimittaisiin.

Osapuolet sopivat, että auto jää Koenigseggille korjattavaksi, jonka jälkeen siitä tulee yhtiön uusi testiauto. Khosbinille puolestaan rakennettaisiin aivan uusi Gryphon.

– Olen ollut tekemisissä monien autovalmistajien kanssa, mutta en ole koskaan nähnyt niin aitoa ja ammattitaitoista yritystä kuin Koenigsegg. Vahinkoja sattuu, mutta tärkeintä on se, miten yritys silloin päättää toimia.

Koenigsegg vahvistaa, että työt uuden auton valmistamiseksi on jo aloitettu. DriveTribe-autojulkaisun mukaan saattaa kuitenkin kestää jopa kaksi vuotta ennen kuin uusi auto on valmis toimitettavaksi.

Jopa 40 uutta työntekijää palkkaava valmistaja on esittänyt kiitoksensa niin Khosbinille kuin koko Koenigsegg-perheelle ymmärtäväisyydestä ikävässä tilanteessa.

Lähde: DriveTribe

***

1:11

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja