Mainos

Oletko kätevä käsistäsi ja rakastat autoja? Koenigsegg haluaa palkata 40 kaltaistasi

Autovalmistajan palveluksessa työskentely on monen autofanaatikon unelma. Mikäli olet yksi heistä, kannattaa suunnata katseet länsinaapuriin.

Tähtitieteellisen kalliita super- ja hyperautoja valmistava ruotsalainen Koenigsegg etsii parhaillaan työntekijöitä. Rekrytoinnin syynä on autojen huiman pitkiksi venähtäneet toimitusajat. Mikäli asiakas tilaa autonsa nyt, saa hän sen vasta neljän vuoden kuluttua. Koenigsegg haluaisi puolittaa nykyisen odotusajan.

Ilmoituksen mukaan Ängelholmissa on avoinna yhteensä 40 paikkaa – työntekijöitä kaivataan lähes jokaiselle autonvalmistuksen osa-alueelle. Kyseessä on merkittävä rekrytointi, sillä tällä hetkellä yrityksen palveluksessa on vain 70 kokoaikaista työntekijää.

Koenigseggin rekrytointivideo alla.

Koenigseggin ilmoituksessa kerrotaan etsittävän intohimoisia autoihmisiä, joilla on kokemusta käsiensä likaamisesta. Sinulla saattaa olla alan koulutus tai sitten ei – tärkeintä on, että olet asiallesi omistautunut.

Mikäli olet rakennellut esimerkiksi omaa projektiautoasi tai entisöinyt klassikkoautoja ja sinulla on juuri oikeanlaista asennetta, saatat olla Koenigseggin kaipaama henkilö. 

Lähde: Koenigsegg

***

0:45

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja