Koekampausvideosta viraalihitti: Morsiamen yksinkertainen tukkatoive ei ihan toteutunut – "Pahin painajaiseni"

Koekampauksessa käynyt morsian tuskin oli tyytyväinen saamaansa kampaukseen.

Hääpäivä on useimmille yksi ihmisen tärkeimmistä päivistä, ja etenkin moni morsian haluaa kaiken sujuvan täydellisesti hiuksia ja meikkiä myöten. Tämän vuoksi moni avioituva suuntaa ennen suurta päivää koemeikkiin ja -kampaukseen, jotta itse hääpäivänä luvassa ei ole sen suurempia yllätyksiä.

Näin toimi myös tiktokkaaja Cass McMillanin sisko. Cass julkaisi TikTok-tilillään runsaasti huomiota saavuttaneen "odotukset vs. todellisuus" -videon,  jolla esittelee siskonsa toivekampauksen sekä kampauksen, jonka kampaaja hänelle sitten loi. Toiveet ja todellisuus olivat synkässä ristiriidassa keskenään, kertoo Newsweek.

"Luojan kiitos, se oli vain koekampaus"

Morsiamen toivoma yksinkertainen, matala poninhäntä muuttui kampaajan käsissä nimittäin korkeaksi kiharaponnariksi.

– Luojan kiitos, se oli vain koekampaus. Emme menneet takaisin, videon saatetekstissä luki.

Katso alla olevalta videolta, kun Cass esittelee kuvat morsiamen toiveista ja lopulta saamansa kampauksen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä. 

"Pahin painajaiseni"

Cassin videota on katsottu jo 2,5 miljoonaa kertaa. Vaikka jotkut kommentoijat tunnustivat pitävänsä lopputuloksesta, moni ei päässyt yli siitä, kuinka kampaaja saattoi mokata yksinkertaisen toiveen.

– Kun sanon, että leukani loksahti lattiaan, vähättelen, kommentoi eräs pöyristynyt. 

– Eikä, pahin painajaiseni, ennen kuin menin naimisiin, totesi toinen.

– Se näyttää ihan My Little Ponyn tukalta, arvioi yksi. 

Monelle toteutunut kampaus toi mieleen koulun tanssiaiset ja 1990-luvun.

Näin hääkampaus lopulta onnistui

Cass julkaisi myös toisen videon, jolla esittelee koekampausprosessia morsiamen kauhistuneiden ilmeiden kera. Videolla esitellään ensin inspiraatiokuvat, sitten kampaajan luoma koekampaus sekä lopputulos sen jälkeen, kun häntä pyydettiin korjaamaan se toivotunlaiseksi. Kampaaja päätti kokeilla vielä letitettyä versiota, mutta sekään ei herättänyt siskoksissa ihastuneita huokauksia. 

Siskokset menivät kotiin, ja kolmas sisko harjasi poninhännän ja lopputulos oli ok, mutta ei paras mahdollinen. Toisessa koekampauksessa yritettiin uudelleen, mutta lopputulos ei onnistunut vieläkään. Lopulta kolmannessa koekampauksessa uuden kampaajan kanssa, kampaus onnistui. Videon lopussa Cass esittelee siskonsa häälookia.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Olemme kertoneet myös Laurasta, joka meni kampaajalle mukanaan kuva haluamastaan hiusmallista. Kampaajan käsittelystä Laura kuitenkin poistui kaikkea muuta kuin toivomassaan tyylissä. Brendakaan ei saanut kampajaaltaan toivomaansa trendivärjäystä. Myös Timbra-niminen morsian koki koemeikissään samantyyppisen kohtalon.

Tämä hääkakkukaan ei onnistunut aivan niin kuin morsiiuspari toivoi:

Itkevä hääkakku ei ollut sitä, mitä pariskunta oli tilannut:"Se näytti ihan ripsiväriltä, joka valui kakun pintaa pitkin" 2:05

Lue myös:

    Uusimmat