Mainos

Koditon mies palautti timanttisormuksen – ihmisiltä uskomaton reaktio

Joskus hyvät teot palkitaan ruhtinaallisesti. Tätä on saanut todistaa koditon yhdysvaltalaismies, joka palautti vahingossa saamansa timanttisormuksen takaisin sen omistajalleen. Asiasta uutisoi CNN.

Kansas Citystä, Missourista kotoisin oleva Sarah Darling oli tiputtanut timanttisormuksensa vahingossa kodittoman miehen rahakippoon.

Nainen oli ottanut sormuksensa pois sormesta ihottuman vuoksi ja laittanut sen lompakkonsa kolikkotaskuun turvaan. Myöhemmin Darling oli hajamielisenä tyhjentänyt kolikkotaskun kodittoman Billy Ray Harrisin kerjuukuppiin.

Darling tajusi sormuksen katoamisen vasta päivää myöhemmin.

– Se oli aivan kamalaa, niin hirvittävä menetyksen tunne, Darling kertoi.

– Sormus merkitsi minulle niin paljon enemmän kuin pelkästään sen rahallinen arvo.

Darling palasi paikalle etsimään Harrisia, mutta miestä ei näkynyt. Sen sijaan päivää myöhemmin Harris oli jälleen paikalla.

– Sanoin hänelle: "En ole varma muistatko minua, mutta taisin antaa sinulle erään asian, joka on kovin tärkeä minulle" ja hän vastasi: "Oliko se sormus. Jep, minulla on se, olen säilyttänyt sitä sinulle", Darling kertoo.

Hurja lahjoitusten vyöry

Osoittaakseen kiitollisuutensa Harrisille, Darling järjesti yhdessä miehensä kanssa keräyksen Harrisin hyväksi. Keräykseen on satanut lahjoituksia ja ylistystä Harrisin teosta.

– Billy, sinun hyvä tekosi – siitäkin huolimatta, että olet pulassa itse – todistaa että maailmassa on yhä pyyteettömyyttä, Harrisin hyväksi pystytetyllä Give Forward- lahjoitussivustollamuun muassa kirjoitettiin.

11 päivässä Billy Rayn hyväksi pystytettyyn rahastoon on tullut yli 6300 lahjoitusta. Rahaa on kertynyt yhteensä yli 150 000 dollaria.

Rahankeräyskampanja jatkuu yhteensä 90 päivää.

Darlingin aviomies Bill Krejci on ollut ällistynyt kampanjan saamasta vastaanotosta.

Krejci tapasi Harriksen kertoakseen lahjoitusten vyörystä ja oppiakseen tuntemaan miehen paremmin.

– Puhuimme asioista liittyen perheemme sormukseen ja lukuisista lahjoituksista. Puhuimme myös siitä, kuinka tulevaisuudessa sormus päätyy mahdollisesti tyttärelleni.

–Keskustelimme myös siitä, kuinka järjettömän positiivinen kokemus tämä on ollut.

CNN:n yhteistyökanava KCTV kysyi Harrisilta, miltä kaikki tämä huomio sormuksen palauttamisen jälkeen on tuntunut.

– Pidän siitä, mutta en usko, että ansaitsen sitä, mies vastasi.

– Itse asiassa minusta tuntuu siltä, että mihin tämä maailma on oikein mennyt, kun tällaista sattuu ihmisen palauttaessa jotain, joka ei kuulu hänelle.

Darling toteaa silti olevansa yhä pelkästään kiitollinen miehen teosta. Darling toteaa, että monet muut olisivat ihan hyvin voineet pitää tai myydä sormuksen.

–Toivon vain, että puolestani nyt minun tempaukseni johtaa johonkin todella hyvään hänelle.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.