Klassinen musiikkiko puisevaa? Nämä seksikkäät muusikot todistavat luulon vääräksi!

Suomen oma tähti Linda Lampenius todisti jo 1990-luvulla, että klassinen musiikki ja sen esittäjät ovat kaikkea muuta kuin tylsiä. Ovatko nämä kaunottaret sinulle tuttuja?

Vanessa-Mae

Singaporessa syntynyt Vanessa-Mae aloitti pianonsoiton 3-vuotiaana. Viiden vuoden iässä mukaan tuli viulu. Poikkeuksellisen lahjakas tyttö tuli tunnetuksi jo lapsena.

Guinnessin ennätysten kirjan mukaan Vanessa-Mae on nuorin solisti, joka on levyttänyt sekä Beethovenin että Tsaikovskin viulukonsertot. Ennätys syntyi 13-vuotiaana. Iän myötä viuluvirtuoosi on omaksunut vahvasti seksikkään imagon.

Hilary Hahn

Onko viuluvirtuoosi Hilary Hahn edes tarpeeksi vanha ollakseen "kuuma"? Vielä hetki sitten kriitikot kutsuivat ihmelasta vuosisadan lahjakkuudeksi. Sittemmin amerikkalaisesta lapsitähdestä on kasvanut 31-vuotias viehättävä nainen.

Leila Josefowics

Leila Josefowics lukeutuu Hilaryn lailla ihmelasten sarjaan. Syntyjään kanadalainen muusikko aloitti viulunsoiton 3-vuotiaana. Teini-iässä tyttö soitti jo sinfoniaorkestereiden rinnalla ja teki 16-vuotiaana debyyttinsä New Yorkin arvostetussa Carnegie Hall -konserttitalossa. Nyt Leila on 33-vuotias ja yksinkertaisesti upea.

Danielle de Niese

Oopperalaulaja Danielle de Nieseä ei tarvitse kuin vilkaista ymmärtääkseen, miksi hän sijoittuu tälle listalle. 32-vuotias näyttelijä Halle Berryn kaksoisolento vietti nuoruusvuotensa Los Angelesissa. Perheen sukujuuret ulottuvat Etelä-Afrikkaan ja Australiaan.

Ariana Ghez

Ariana Ghez on Los Angelesin filharmonikot -sinfoniaorkesterin pääoboisti ja kokoonpanon nuorimpia johtajia. Ariana on opiskellut Juilliardissa, yhdessä maailman arvostetuimmista musiikin oppilaitoksista. Hänellä on myös englantilaisen filologian tutkinto Columbian yliopistosta.

Anna Netrebko

Venäläissyntyinen oopperalaulaja Anna Netrebko ei ole koskaan kokenut häiritsevänä huomionosoituksia, joita hän saa jatkuvasti sensuellin ulkonäkönsä myötä, vaan on ottanut tavakseen poseerata antaumuksella viettelevästi. 39-vuotias tähti sekä kuulostaa että näyttää edelleen tyrmäävältä.

Lähteet: www.afterellen.com/blog/ginavivinetto/classical-musicians-are-classic-beauties, www.mad4red.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja