Klassikkoelokuva Paholainen pukeutuu Pradaan saa jatkoa– nämä näyttelijät palaavat

Pahamainen muotimoguli tekee paluun.

Vuonna 2006 julkaistun Paholainen pukeutuu Pradaan -elokuvan toinen osa on tekeillä, uutisoi muun muassa The New York Post.

Useiden lähteiden mukaan alkuperäisen elokuvan käsikirjoittaja Aline Brosh McKenna on aloittanut työstämään elokuvalle jatkoa.

Myös alkuperäisen elokuvan ohjaaja, Wendy Fireman, on päättänyt palata ohjaajan kenkiin elokuvan toisessa tuotannossa, uutisoi Deadline.

Elokuvan tuottaa Disney.

Muodikkaan elokuvan alkuperäisestä näyttelijäkokoonpanosta ainakin Meryl Streep ja Emily Blunt ovat todennäköisesti palaamassa rooleihinsa. Lähteiden mukaan näyttelijöiden sopimuksia ei ole vielä allekirjoitettu toista osaa varten.

Alkuperäinen elokuva kertoi pahamaineisesta muotilehden päätoimittajasta, jota näytteli Meryl Streep, ja hänen kahdesta ylityöllistetystä assistentistansa, joita näyttelivät Emily Blunt sekä Anne Hathaway.

Alkuperäisen elokuvan käsikirjoitus perustui löyhästi kirjailija Lauren Weisbergin kirjaan, joka julkaistiin samalla nimellä. Kirja kertoi kirjailijan kokemuksesta Vogue-lehden päätoimittajan, Anna Wintourin pitkäaikaisena assistenttina.

Uuden elokuvan julkaisuaikataulusta ei ole vielä tietoa. Muutaman lähteen mukaan uusi elokuva tulee kertomaan Meryl Streepin ja Emily Bluntin taistelusta huomiosta ja myynnistä perinteisen lehtimedian hiipumisen aikakautena.

Lue myös:

    Uusimmat