Meryl Streep on eronnut kaikessa hiljaisuudessa – pari oli naimisissa 45 vuotta

Meryl Streep ja Don Gummer ovat näyttelijän tiedottajan mukaan eläneet vuosia erillään.

Yhdysvaltalainen Oscar-palkittu näyttelijä Meryl Streep, 74, ja hänen aviomiehensä kuvanveistäjä Don Gummer, 76, elävät täysin erillisiä elämiä, kertoo Page Six. Streepin edustaja vahvisti tiedon virallisessa lausunnossa. 

– Don Gummer ja Meryl Streep ovat eläneet erillään yli 6 vuoden ajan, ja vaikka he tulevat aina välittämään toisistaan, he ovat päättäneet elää elämänsä erikseen. 

Streep ja Gummer nähtiin yhdessä julkisuudessa viimeisen kerran vuoden 2018 Oscar-gaalassa. Kuluvana syksynä tuli kuluneeksi 45 vuotta parin naimisiinmenosta. Lausunnossa ei kerrota, ovatko Streep ja Gummer hakeneet avioeroa. 

Kaksikolla on neljä lasta sekä viisi lastenlasta. Streepin ja Gummerin lapset ovat kunnostautuneet myös luovalla alalla: 43-vuotias Henry Wolf on muusikko, ja 40-vuotias Mamie Gummer sekä 37-vuotias Grace Gummer ja 30-vuotias Louisa Jacobson ovat näyttelijöitä. Grace Gummer on puolestaan naimisissa musiikkituottaja Mark Ronsonin kanssa. 

Streep ja Gummer tapasivat vuonna 1978 näyttelijän veljen esittelemänä. Tuohon aikaan Streep eli elämässään traagista aikaa, sillä hänen silloinen miesystävänsä John Cazale menehtyi samana vuonna keuhkosyöpään. Streepin ja Gummerin rakkaustarina eteni nopeasti, sillä he menivät naimisiin jo vuoden 1978 syyskuussa.

Vuonna 2002 Streep kertoi Voguelle pitkän liittonsa salaisuuden olleen "hyvä tahto sekä halu joustaa".

– Ja olla välillä hiljaa, Streep lisäsi tuolloin. 

2012 talvella ottaessaan vastaan parhaan naispääosan Oscaria Rautarouva-elokuvasta Streep mainitsi kiitospuheessaan puolisonsa koskettavalla tavalla. 

– Ensinnäkin aion kiittää Donia, koska kun kiität miestäsi puheen lopussa, se hukkuu musiikin alle, Streep sanaili puheensa aluksi. 

– Haluan hänen tietävän, että kaiken, mitä arvostan eniten elämässämme, olet antanut minulle.

Lue myös:

    Uusimmat