Kiti Kokkonen hämmästyttää taidonnäytteellään – pakkausmuovista muovautui yllättävä esine

0:37
Kiti Kokkonen muisteli kummisetäänsä Vesa-Matti Loiria uutuusdokumentissa.

Kiti Kokkonen ihastuttaa sosiaalisessa mediassa askartelutaidoillaan.

Näyttelijä Kiti Kokkonen tunnetaan sekä innokkaana viherpeukalona että käsityöihmisenä. Kokkonen hämmästytti loppiaisena someseuraajiaan julkaisemalla Instagram-tilillään videon tuoreimmasta projektistaan: pakkausmateriaaleista taiteillusta joutsenesta. Videolla näkyy projektin kehityskaari muovi- ja rautamöykystä suloiseksi joutseneksi. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kokkosen taidonnäyte on ihastuttanut näyttelijän seuraajakuntaa ja monet ovat hämmästelleet työn tulosta julkaisun kommenttikentässä. 

– Siis vau.

– Upea. 

– Niin wow! Taas kerran. 

Näyttelijä julkaisee sosiaalisessa mediassa runsaasti päivityksiä erilaisista projekteistaan, mutta viihdyttää sekä huvituttaa seuraajiaan myös muuten. Joulun alla Kokkonen esimerkiksi julkaisi Instagramissa videon, jossa hän esitteli innostuneensa tekemään lumitöitä erikoisella välineellä, nimittäin kirveellä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kokkonen tunnetaan muun muassa sarjasta Putous sekä rooleistaan elokuvissa Se mieletön remppa sekä Swingers. Näyttelijäntöidensä lisäksi Kokkonen on toiminut vuodesta 2010 lähtien Helsingissä sijaitsevan Komediateatteri Arenan taiteellisena johtajana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja