Mainos

Kisulinen häämuoti: Pilvilinnoja, hattaroita ja pumpulia

Kisulinen uusi mallisto on täynnä valkoisia pilvilinnoja ja värikkäitä päiväunelmia. Katso kuvat ja video häämuotinäytöksestä!

Päiväunelmia, pilvenhattaroita ja pumpulia – näin voi kuvailla Kisulinen uutta hääpukumallistoa. Morsius- ja juhlapukuliike Kisulinen häämuoti on kaikkea muuta kuin perinteistä ja tavanomaista. Kisu Korsi Designin Pilvilinnoja-kokoelmaan kuuluu upeita valkoisia morsiusunelmia sekä sähäkämpiä kokonaisuuksia.

Pilvilinnoja 1600-luvulta

Barokkia henkivät juhla-asut, joita koristivat hauskat pussihihat ja -helmat, erottuivat perinteisten linjojen joukosta. Hiuskoristeet ja upeat hunnut toivat myös eksotiikkaa ja espanjalaishenkisyyttä häämuotiin. Bolero on tyylikäs asuvaihtoehto, joka pitää talvimorsiamet lämpiminä.

Morsian voi pukeutua väreihin

Särmikäs häämuoti tekee tuloaan varsinkin kesällä, jolloin värikkäitä ja lyhyitä hääpukuja nähdään varmasti monen morsiamen yllä. Jos morsian haluaa noudattaa perinteistä tyyliä ja pukeutua pitkään, valkoiseen hääpukuun, voivat häävieraat ja kaasot esiintyä seksikkäissä, röyhelöhelmaisissa minimekoissa, joissa sääret säihkyvät.

Kisulinen hääpuvut ovat kuin muhkeita hattaroita rypytyksineen, kerrostuksineen ja pussihelmoineen. Kauniit kirjailut ja pitsit kruunaavat juhlavan häämuodin. Morsiuspukuun voi yhdistää mustan säväyksen tummilla koristeluilla, alushameella, hääkengillä ja asusteilla.

Juhlavaa tyyliä häävieraille

Häämessujen lavalla nähtiin myös Miss Suomi Satu Tuomisto yllään kaunis halterneck-puku. Värikäs hää- ja iltapukumuoti sopii niin morsiamelle, kaasolle kuin häävieraallekin. Juhlavan pitkiä pukuja koristavat sulat, tylli ja upeat ruusukkeet.

Lisätietoja:www.kisuline.com

Kisuline häät.fi Fashion Showssa:

Katsomo-video ei ole saatavilla

Lisää hääpukumuotiaMTV3 Katsomossa

Teksti ja kuvat: MTV3 Helmi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.