Mainos

Kissanpentu jäätyi ruumaan - korvauksista kiistaa

Yhdysvalloissa kiistellään kissanpennun jäätymisestä johtuneista korvauksista.

Karvaton kissanpentu Snickers jäätyi ensimmäisellä lennollaan Utahista Connecticutiin. Kissanpennun omistaja oli hankkinut lemmikilleen erikoislipun ilmastoituun ruumaan. Top Press Now -uutissivuston mukaan 290 dollaria maksaneen ruumalipun hintaan oli kuulunut takuu matkatavaran pikaisesta purkamisesta.

Lentoyhtiö Deltan ilmastoitu ruuma osoittautui epätavallisen viileäksi, ja kun ruumalastin purkaminenkin kesti lähes tunnin, oli kissanpentu jäätynyt, kun omistaja sai sen takaisin haltuunsa.

Lentoyhtiö esitti luonnollisesti syvät valittelunsa, mutta sitten alkoi vääntö korvauksista.

Kissan omistajan mukaan Delta oli luvannut hänelle 2 900 dollarin korvauksen jäätyneestä kissasta sekä palautuksen kissan kohtaloksi koituneesta lentolipusta. Pisteenä i:n päälle lentoyhtiö oli hänen mukaansa luvannut pakastimen, jossa kissaa voisi säilyttää, kunnes routa hellittää ja kissan voisi haudata maahan.

Kissan omistajan mukaan Delta Airlinesin aiemmat lupaukset ovat nyt kutistuneet lentolipun korvaukseksi ja 50 dollariksi. Lentoyhtiön tiedottajan mukaan tarjous on normaali rahtikorvaus, mutta myöntää että neuvottelut korvauksista ovat käynnissä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.