Kissa vaati huomiota kesken suoran haastattelun – haastateltava reagoi tyynesti

Kissa kaipasi huomiota kesken haastattelun, mutta haastateltava suhtautui lemmikkinsä temppuiluun tyynesti.

Maahanmuuttajien oikeuksien puolustaja Julissa Arce oli suorassa haastattelussa Channel 4:n uutisissa, mutta ennen kuin hän edes ehti avata suutaan, pelmahti Arcen kissa kuvaruutuun.

Kissa hypähti omistajansa eteen, mutta hätkähtämättä lainkaan yllättävästä käänteestä Arce nappasi Nikko-nimisen kissansa tyynesti haltuunsa.

Omistaja nosti lemmikkinsä näppärästi pois kuvaruudun edestä vastatakseen saman tien uutisankkuri Cathy Newmanin kysymykseen.

Arcen tyyneyttä on ihailtu Twitterissä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Myös Arce ite twiittasi tapahtuneesta.

"Askel 1: Poista kissasi kuvaruudulta. Askel 2: Taistele maahanmuuttajien oikeuksien puolesta."

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sattunut ennenkin

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun kissa päättää ottaa osaan suoraan lähetykseen. Aiemmin puolalainen politiikan tutkija ja historioitsija Jerzy Targalski oli antamassa haastattelua hollantilaiselle uutisohjelmalle, kun haastateltavan kissa päätti hypätä isäntänsä olkapäille. Tässäkään tapauksessa haastateltava ei hätkähtänyt lemmikkinsä toilailuista.

Ja osaavat ne lapsetkin. Viime vuonna professori Robert E. Kelly oli juuri antamassa haastattelua BBC:lle, kun hänen pieni Marion-tyttönsä pamahti huoneeseen. Kelly yritti pysytellä vakavana, kun huoneeseen syöksyi vielä toinenkin lapsi. Ja näiden äiti jälkikasvunsa perässä.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja