Kissa vaati huomiota kesken vakavan haastattelun – haastateltava ei hätkähtänyt lainkaan lemmikkinsä touhuista

1:50

Puolalaisen politiikan tutkijan haastattelu sai hellyttäviä piirteitä, kun miehen kissa päätti kaivata huomiota kesken kaiken.

Miksi kissat kehräävät? Katso yllä oleva video.

Puolalainen politiikan tutkija ja historioitsija Jerzy Targalski oli antamassa toimittaja Rudy Boumalle haastattelua hollantilaiselle uutisohjelmalle kiistanalaisesta aiheesta liittyen tuomareiden eläke-iän laskemiseen, kun tilanne sai yllättävän käänteen.

Targalskin kissa ilmestyi paikalle.

Sen sijaan, että Lisio-niminen katti olisi vain tarkastanut tilanteen ja mennyt menojaan, se päätti kaivata huomiota siinä paikassa. Kissa kiipesikin sulavasti Targalskin harteille – ja jäi siihen muun muassa puskemaan omistajaansa. Tämän viihdyttävämpää videota saa hakea!

Katso Bouman twiittaama video alta:

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Targalski suhtautui tilanteeseen ammattimaisesti. Kun kissan häntä peitti hänen kasvonsa, hän kuitenkin siirsi sitä pois tieltä – ja jatkoi haastattelua kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

Videolla on Twitterissä jo satoja tuhansia katselukertoja.

Vastaavaa sattunut ennenkin

Kissa-episodi muistuttaa erehdyttävästi viime vuonna sattunutta haastattelua, jossa professori Robert E. Kelly oli juuri antamassa haastattelua BBC:lle, kun hänen pieni Marion-tyttönsä pamahti huoneeseen.

Iloisen tytön saapuessa keskelle haastattelutilannetta yritti Kelly pysytellä vakavana, mutta katsojille se oli vaikeampaa – etenkin, kun pian huoneeseen pelmahti vielä pienempi lapsi kävelytuolillaan.

Pian lasten ilmaantumisen jälkeen huoneeseen ryntäsi vielä lasten äiti. Tämä heittäytyi polvilleen ja kiskoi lapset vilkkaasti ulos huoneesta.

Katso hulvaton haastattelu tästä:


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videosta tuli välitön nettihitti, jolle Kellyn perhekin osasi alkujärkytyksen mukaan nauraa.

Lähteet: NZHerald, 9News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja