Kissa huijasi ruokaa useita kertoja päivässä – kämppiksiltä yksinkertainen keino ahmatin päihittämiseksi

Amerikkalaisopiskelija joutui kehittämään kämppäkaveriensa kanssa erityisen taulukon kissan ruokkimiseksi.

20-vuotias opiskelija Emily Koziel ja hänen kämppäkaverinsa Lydia, Shelby ja Kate asuvat yhdessä ylipainoon taipuvaisen Otto-kissan kanssa. 

Pomottelevaisuuteen taipuvainen kissa onnistuukin saamaan useita aterioita eri ihmisiltä päivässä huijaamalla kaikille erikseen olevansa nälissään.

Emily jakoi Reddit-sivustolle taulukon, jonka avulla hän on yhdessä kämppistensä kanssa pyrkinyt saamaan kissan ruokkimisen kuriin. Saatteeksi hän kirjoitti: "Kissamme sai kaikki neljä kämppäkaverusta ruokkimaan itseään joka päivä, koska se käyttäytyi kuin olisi ollut nääntymäisillään, emmekä tienneet, että toinen kämppäkaveri oli jo ruokkinut sen. Tämä oli ratkaisumme, toivottavasti se hoikistuisi vähän."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Taulukon nimeksi on annettu "onko p*skiainen ruokittu tänään?". Kuvassa voi nähdä eri viikonpäivien kohdalla ruksit, jotka kertovat muillekin asukkaille, että kissa on siltä päivältä ruokittu. Ihan putkeen taulukon käyttö ei kuitenkaan ole mennyt. Keskiviikon kohdalla on kaksi ruksia ja teksti 'mokasimme'.

"Laiska ja määräilevä"

– Kun se ensimmäisen kerran tuli tänne, se oli todella ujo ja peloissaan. Nyt se on todella pomotteleva ja läheisyydenkipeä, kun se vain haluaa olla. Se on todella ylipainoinen, yritän todella pitää sen painon alhaalla, mutta se on vain niin laiska ja määräilevä, Emily kertoi Buzzfeedille.

Emily kertoo, kuinka eräs tapaus sai naiset heräämään kissan puuhiin.

– Ruokin Oton sinä aamuna, ja annoin noin puoli purkkia kissanruokaa. Laitoin purkin jääkaappiin, ja menin tunneille. Tulin illalla takaisin, ja löysin toisen puolikkaan purkin kissanruokaa jääkaapista vain kuullakseni, että Shelbykin oli ruokkinut sen, koska se oli huutanut ruokansa perään, kun hän oli herännyt. Vannon, että se tietää meidän nukkumisrytmimme. 

Niinpä kämppäkaverusten piti kehitellä jokin metodi ruoan säännöstelemiseksi.

VIDEO: Tiedätkö, miksi kissa kehrää? Artikkeli jatkuu videon alla.

1:50

Reddit-julkaisuun tuli kymmeniä tuhansia "tykkäyksiä" ja paljon kissan kikkailulle naureskelevia kommentteja. Emily kertoo arvostavansa saamaansa palautetta.

– Reaktiot ovat olleet paljon naurua ja superhauskoja kommentteja. Suosikkini oli kommentti siitä, että se oppii vielä kumittamaan tarkistusmerkit.

Lähteet: Buzzfeed, Reddit

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja