Kissa jäi kiinni kielletyistä puuhista – syyllinen ilme naurattaa somessa

Kotikissan ilme naurattaa netissä.

Amerikkalaisen Sophia Lindnerin, 19, ja hänen perheensä Percy-kissa on ollut osa Lindnerin perhettä jo kuusi vuotta. Ja kuuden vuoden ajan kissa on yrittänyt tehdä pahojaan. Lindner nimittäin kertoi Buzzfeed-sivustolle, että kissa on ollut hieman ilkikurinen jo siitä päivästä asti, kun saapui uuteen kotiinsa.

– Vaikka se tietää säännöt, se yrittää silti kiertää niitä, Lindner kertoi.

Sääntöjen kiertäminen näkyy erityisesti siinä, että kissa yrittää pihistää ihmisten ruokaa itselleen aina tilaisuuden tullen. Percy on jäänyt kiinni muun muassa suklaakuppikakkujen, popcornien, kinkun, kanan ja pastan kimpusta. Lindner kertoo, että kissa osaa varastaa sapuskaa jopa Tupperware-rasioista, kaapista ja repuista.

Joulupäivän aamuna perheellä on ollut tapana tehdä korvapuusteja, joten tänä jouluna Lindner kielsi Percyä jämäkästi yrittämästä temppujaan. Naisen mukaan kissa kyllä ymmärtää sanan 'ei'.

– Se tietää, että sana 'EI' matalalla äänensävyllä sanottuna tarkoittaa 'älä tee mitään, mitä olet aikeissa tehdä'.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Toistuvista kielloista huolimatta Percy yritti päästä käsiksi korvapuusteihin. Lindner sai pahantekijästä kuvan samalla hetkellä, kun kissa tajusi jääneensä kiinni. Nainen jakoi kuvan Twitterissä, jossa siitä tuli huikea hitti. Tykkäyksiä sille on ropissut jo liki 280 000.

Eikä ihme, Percy ei juuri syyllisemmältä voisi näyttää!

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kissanomistajat kaikkialla samaistuivat tilanteeseen, ja monet julkaisivat kuvia omista pahantekijöistään.

– Kissalle 'ei' tarkoittaa samaa kuin 'odotan, ettei kukaan katso, ja teen sitten, mitä haluan', kommentoi eräs.

Lindner kertoi, ettei voinut torua kissaansa, sillä se hilpaisi pois paikalta samalla sekunnilla, kun tajusi jääneensä kiinni itse teossa.

Lähde: Buzzfeed

***

Lue myös:

    Uusimmat